Giriş
(5)

Samsung Telefon Reklam Engelleme

eisberg
Arkadaşlar selam, yeni bir Samsung telefon aldım da uygulamaların çoğunda reklamlar çıkıyor. Mesela Gmail'e giriyorum arada reklamlar, eksisozluk'e giriyorum arada reklamlar... Bunları engelleyen bir uygulama var mı? Teşekkürler
Arkadaşlar selam, yeni bir Samsung telefon aldım da uygulamaların çoğunda reklamlar çıkıyor. Mesela Gmail'e giriyorum arada reklamlar, eksisozluk'e giriyorum arada reklamlar... Bunları engelleyen bir uygulama var mı? Teşekkürler
0
eisberg
(18.10.25)
gmail yerine thunderbird, tarayıcı olarak da firefox tabanlı bir tarayıcıya ublock origin ekleyerek kullanmak. bunlar haricinde özel dns ayarlarına dns.adguard.com yazmak.
0
herzan
(18.10.25)
Özel DNS alanina dns.adguard.com yazın reklamlar engellenir
+1
artıküyeolmakistiyorum
(18.10.25)
Yüklediğiniz bir uygulama olmasın? Bende de Samsung var ama hiçbir uygulamada reklam yok. Chrome kullanıyorsanız onda reklam olabilir, reklam engelleyicileri engellediler. Firefox + ublock origin kullanabilirsiniz tarayıcı olarak.
0
inheritance
(18.10.25)
samsung iki telefon, bir tablet var. hiç öyle bir reklam filan yok. reklam browserda çıkar, onu da brave kullanarak sıfır reklamla kullanırım yıllardır.
0
adivar
(18.10.25)
tarayıcı olarak firefox aşırı güç tüketiyor, brave ya da vivaldi gibi dahili reklam engelleme özelliği olan bir tarayıcı daha iyi olacaktır. Microsoft Edge'de de reklam engelleyici VE bazı eklentiler kuruluyor.

diğer dns seçeneği de mutlaka kullanın harici uygulamalar için.

Google'dan depolama satın alırsanız Gmail reklamları görmezsiniz
+1
hoot
(19.10.25)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.