[]

Sakız adasında mutlaka ne yapalım?

Nokta atışı tavsyeniz var mıdır? 3 gün kalacağım ve tek başıma gideceğim.




 
Ada merkezinde sirali restoranlarin oldugu bir yer var. Adini hatirlamiyorum tabii ama deniz urunleri agirlikli bi restoran var. Sahibi turk. Aksansiz tr konusuyor. Tek kaziklandigim, tek kaba karsilandigim yerdi. Ona dikkat et. Her turlu red flag olustu kafamda orda bulundugum sirada ve yemek yerken sonra bi baktim adam biriyle takir takir tr konusuyor. Mavra volia cok ovuluyor ben gitmedim. Karfas otele daha yakindi onu tercih ettim. Orasi da guzel. Hazir begenmisken ikinciye de yine oraya gittim. Mavra kaldi.
O restoranin hemen bir iki yaninda da balik restorani var orasi guzeldi. Genel olarak hepsi iyiydi. Cok da gezecek bi numarasi yoktu bence. Ada merkezinden ic kesimlere dogru gittim ama oyle bi koy havasi iste. Turkiyedeki kirsaldan farki kiliseler var. Sakiz esittir deniz bence. Su cok guzel. Insanlari da cok kibar.

  • Kittie  (09.07.25 09:47:55) 
Mavra ve karfas, plaj


  • Kittie  (09.07.25 09:48:33) 
Pirgi ve Mesta sokaklarında dolaşın.

Mavra Volia güzel ama geniş bir sahil, benim gibi koy meraklısı iseniz deniz için bir yer tavsiye edicem ama önce adını bulmam lazım, maps.app.goo.gl

Denizi muhteşem bir başka yer de Agia Dinami Beach maps.app.goo.gl

Mavra Volia'ya yakın Emporios adında bir yer var, ben orada kalmıştım, denk gelmesi biraz zor olabilir ama muhteşem bir gün doğumu manzarası vardı.

Yemek için Lagkada tavsiye edilmişti bize, şirin bir kasaba, yemekler de iyiydi ama 'mutlaka' der miyim bilmem, her köşesi ayrı şirin bir ada zaten.
  •   (09.07.25 10:39:04) 
(git: 1604464) şurada birkaç restoran önermiştim ama genel olarak hepsi iyi +1


  • kobuzchu kiz  (09.07.25 11:25:04) 
Kanellos’ta lokmalı kahvaltı edin, feta ve domatesli olanını denemiştim çok hoşuma gitti.

maps.app.goo.gl
  • phoarbix  (09.07.25 11:50:52) 
araba kiralayacaksan eğer restoran olarak to asteriyi önerebilirim. çok güzel ve değişik et yemekleri mevcut.

deniz ürünleri içinde to bachari güzeldir.

onun dışında Mavro volia plajına gitmelisin. çok değişik siyah taşlardan oluşan bir plaj ve suyu çok hoş.
  • bigcaptain  (09.07.25 14:59:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.