[]

istanbul erkek vs. fen lisesi

ne dersiniz, başarılı bir fen lisesinde(denizli), kendi memleketinde okumak mı; istanbul(erkek)lisesinde okumak mı?
fen lisesinin öss başarısı hep yüksek, istanbulunki arada düşmüş ama onun da genelde yüksek. tercihler de bu gün mü yarın mı ne sonmuş, bizim kardeşin aklı çorba oldu.

o değil de almanca ya bu okul, müfredat filan da farklı türk liselerinden. össye çalışmayı zorlaştırmıyor mu bu?

not: sadece bu gün için üst sıralarda durabilirse çok iyi de olur çok güzel iyi olur tamam mı

 
bence istanbul erkek tercih etmeli, her zaman ikinci bir dili de olmuş olur ingilizce dışında. bir de öyle bir lisede alacağı eğitim ve içinde bulunacağı sosyal yaşam onun için çok büyük bir tecrübe olur.


  • clementine the tangerine  (18.07.10 13:50:52) 
fen lisesi bence. sosyal yaşam, istanbul güzel tecrübe olur da, fen lisesinde okuduğu zaman kazanır boğaziçini en alasından eğitim sosyal yaşama sahip olur. daha liseden gerek yok memleketten uzaklaşmaya. gerçi yazmamışsın hangi memleket.


  • ozmania  (18.07.10 14:07:49) 
kesinlikle istanbul erkek.. zaten ikisinde de okusa iyi bir üniversiteye girer, lakin istanbul erkek li olmak ömür boyu avantaj sağlar.. kaldı ki mason locası gibi bu istanbul erkek, gs falan, birbirlerini acayip kolluyorlar..:) her türlü imkanı, arkadaş çevresi olur yani..


  • kalim  (18.07.10 14:21:35) 
istanbul erkek. her türlü olayını geçtim ben denizli fen liselilerin birbirini tuttuğunu, ileri zamanlarda kolladıklarını hiç duymadım. istanbul erkek içinse en az 10 tane örnek verebilirim. 10-20 senelik okullarla, en eski çınarları karşılaştırmamak lazım.

üniversitede bunları pek yapamazsınız.
  • darknum  (18.07.10 14:28:46) 
istanbul erkek, galatasaray, robert her ne kadar puanı düşü de olsa fransız özel liseleri ya da kısaca yabancı kökenli okullar lise gibi kişliğin şekillenmesinde çok önemli olan bir çağda çok ciddi pozitif katkı yaparlar, öğretmenlerinin büyük bir kısmının yabancı olmasından kaynaklanıyor muhtemelen. bizim türk okullarının yüzde 95 i artık össde başarı için liseyi öss ye hazırlık dersanesi olarak grüyor. bu tarz okullar ise hala daha lisede bireyin öneminin farkında. hayat sadece össden ibaret değil kaldı ki özel liselerde daha düşük olmakla beraber bu okulların öss de de ciddi başarıları vardır (iel bu sene 1. çıkardı mesela). kesinlikle istanbul lisesi derim ben.


  • bananebundan  (18.07.10 15:06:00 ~ 15:07:50) 
ismi duyulmuş bir okula gitmesi üniversitede ve sonraki yaşamında bir artıdır. anadoluda okumasın, fırsatı varken bananebundan'ın dediği gibi isim yapmış bir okula gitsin. başlarda zorlanır belki, alışma etme vs derken. ama sonra emin olun çok faydasını görecek.


  • i ve been mistreated  (18.07.10 15:11:45 ~ 15:12:24) 
İstanbul Erkek çok iyidir. Mezun olduğunda normal bir fen liseliyle ikisini yanyana koyun, farkı hissedeceksiniz.


  • sourlemonade  (18.07.10 17:18:52) 
istanbul erkek, hem çok başarılı hem almanca öğrenir iyi daha ne istiyorsunuz :)


  • jassinpera  (18.07.10 23:15:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.