(9)
Hıdırellez'i Kutlayacak Mısınız?
En son çocukken dilek dilemiştim, balkonda gül ağacımız vardı kağıda ev çizip agacımıza bağlamıştım :)Siz dileğinizi kağıda çizecek misiniz, özel değilse ne dileyeceksiniz?Ben dilek dileyeceğim. 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan geceymiş hıdırellez.
En son çocukken dilek dilemiştim, balkonda gül ağacımız vardı kağıda ev çizip agacımıza bağlamıştım :)
Siz dileğinizi kağıda çizecek misiniz, özel değilse ne dileyeceksiniz?
Ben dilek dileyeceğim. 5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan geceymiş hıdırellez.
0
Biz batılıyız ama kutlarız her sene.
0
muhayyer divan
(
04.05.25)
@abuzer
Ev almamiştik ama tasinmiştik. Yıllar sonra aldık ev onun da herhalde onunla ilgisi yoktur. Dilek dilerken biraz daha açıklayıcı dilemek lazım herhalde :))
0
Sadece denemek için 1.88 boyunda (parantez içine yazicam boyu, cm cinsinden), geniş omuzlu, kirli sakallı, kısık gözlü bir erkek cizicem. Bakalım nolacak.
0
SiyamkedisiZorro
(
04.05.25)
Evi temizleme motivasyonum oldu bu sene.
0
Eskiden, dileklerimi kağıda yazıp kırmızı gül ağacının dalına bağlardım.
Geçen yıldan itibaren bıraktım.
Neyin olacağı neyin olmayacağı belli.
0
@Kahvedesu
Dilek diliyorsun, kağıda dileğini çizip gül ağacına baglayabilirsin. Bazı kişiler ateşin üstünden atlıyor, ben onu yapamam alev topuna dönerim.
0