[]

düğünde d-slr?

saçma bi soru gibi ama aklıma geldi. kuzenimin düğününde d-slr ile fotoğraf çekeyim istiyorum fakat salon fotoğrafçısı "ekmeğimle oynatmam ulan" diyerekten makineyi sokmamı engelleyebilir mi?




 
izin vermezler.


  • murderers secret  (15.07.10 22:19:26) 
salonda fotoğrafçı varsa bırakın dslrı compact makina ile bile çektirmiyorlar.


  • buffy de vampir sayilir  (15.07.10 22:22:06) 
evet kesinlikle engeller hatta compact makine ile bile ceksen engeller.


ben de denemştim cıkışta özür dilemişti bizde işimizi yapıyoruz kusura bakma falan diye.
  • rurouni  (15.07.10 22:25:43) 
düğün salonlarında kameramanım. ben bile çekenleri var gücümle engelliyorum. fotoğrafcı kankam sonuçta.


  • ykyt  (15.07.10 22:50:25) 
Ne alaka ya? Sen basip satmayacaksin ya? Onlar iki dakka sonra basip satmak icin cekiyor. Sen adamin kuzenisin, misafirsin. Ben gecen hafta gittim, anlasmali 3 fotografci vardi ve ben de 500d ile cektim kimse de birsey demedi. Ayrica ben de dugunlerde foto cekerim, ama neden cekilin cekneyin diyeyim? Oyle ise normal digital makineyle cekenden farki ne dslr ilec foto ceken misafirin?


  • fenerliyim ama feneri delgado  (15.07.10 23:13:01) 
gayet gidip çekiyorsunuz yok öyle bir şey. benim kuzenin düğününde salonda rahat 10 ayrı kişi de dslr vardı ki buna hala şaşırırım. orda müşteri konumundasınız üstüne sizin aileniz zaten nereye sokmınıza karışıyorlar?


  • phoera  (15.07.10 23:34:10) 
eheh hepinize tik koydum hak geçmesin diye :)

bana kalsa ben de arıza çıkarırım satmıyorum ya arkadaşım diye fakat kızcağızın bu mutlu gününde tatsızlık çıkarmak istemiyorum.
  • diabolus79  (15.07.10 23:41:41) 
istersen fotoğrafçıyı bile kovabilirsin düğün sahibi olarak. parasıyla değil mi a.


  • radikalherif  (16.07.10 05:33:09) 
@radikalherif
istersen fotoğrafçıyı da kovamıyorsun. çünkü düğün salonu işletmesinden ayrı fotoğraf işletmesi. almama hakkın var fakat kovma hakkın yok. sizlere çektirilmemesinin nedeni;

amcam zaten çekiyor, neden para vereyip alayım diye insanların örgütlenmesini engellemek...

ayrıca fotoğrafçıya seni buradan kovuyorum parasıyla değil mi demeyin. dayak yersiniz akrabalarınızın önünde.
  • ykyt  (16.07.10 14:02:02 ~ 14:02:58) 
dayak yeme kısmıyla ilgili eklemek isterim düğüne gelmiş 500 1000 arası tanıdığı olan birisini dövmek pek öyle kolay bir şey değildir. ayrıca bu tarz bi sebepten kavga falan da çıkmaz zaten uyarmazlar bile. en azından bizi uyaran olmadıydı alayı yarma olduğundan da olabilir.


  • phoera  (17.07.10 05:03:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.