[]

izmirde nereden ev alinir

kisitlar:

bütce maks 1.5 milyon.
1+1 de olur.
kiraya verilmeyecek ve düzenli bir sekilde oturulmayacak. yatirimlik diyebiliriz. mahalle icin über bir beklenti yok ama vakit gecirildiginde de uzmemeli.

ilce/semt/mahalle olarak her önerinize acigim. simdiden tesekkurler!

 
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com

ev fiyatlarını çok bilmiyordum ama kira fiyatları karşıyaka tersane, alaybey, donanmacı mah. taraflarında düşük olduğunu gördüm bugün bir arkadaşa ev bakarken. satış fiyatları da iyidir diye düşündüm, belirttiğiniz bütçelerde evler var yukarıdaki gibi.
karşıyaka hem semt olarak çok iyi. alaybey falan baya güzel konum olarak.
  • veritaslibertas  (08.05.24 12:06:08) 
genel olarak karşıyaka’ya bakardım ben olsam ama bütçeden bağımsız söylüyorum. karşıyaka’nın en iyi semtleri malum; bostanlı, atakent, mavisehir, yalı.

alaybey tersane tarafı demografik olarak iyi olmakla birlikte yapı stoğu çok yaşlı ve çok sıkışık. yeni binalar da yapılıyor ama yine dip dibe. bu sizin için dert değilse bakılabilir. genel olarak karşıyaka sahil kesimi ve hemen arkası tüm ulaşım imkanlarına ve altyapıya sahiptir. yalı mahallesinin izban hattına yakın kesimlerinde yeni binalarda belki bu bütçe ile ev bulunabilir.

genel kural izban hattının gerisine gitmeyin.
  • orient blue  (08.05.24 12:19:07) 
Vakit geçirildiğinde seni ne üzer, ne üzmez bilmiyorum ama, İzmir'de yaşıyorum diyebilmek için 20 sene önceki sınırlar içinde bir yerlerde oturmak lazım bence.

Öyle olunca da o paraya bulabileceğin ev, ya en üst kat (sıcağı bunaltır), ya kentsel dönüşüme girmek üzere ya da üzme ihtimali yüksek kiracılı evdir.
  • Mirket  (08.05.24 12:35:45) 
O paraya düzgün mahallede 1+1 yok mirket+1
Merak edip göz attim, menemen/buca'nin dandik yerleri/Bozyaka falan. Buralar da düzgün mahalle degil.
Bütçe artmalı gibi.
  • logisticsmanager  (08.05.24 18:33:40) 
abicim yatırımlıksa ne karşıyakası?

izmirin kuzeyinden alınır yatırımlık evler. ulukent tarafları da değerlendi artık, onların da kuzeyi. mümkünse aliaağaya doğru.
izmir kuzeye doğru büyüyor, başka büyüyecek yeri yok. 4 sene önce 30-40bin dolara ev satılan ulukent'te şuan 100bin dolara ev kalmadı. kuzeye doğru genişlemeyi sürdürecektir.

menemen ve aliağaya bakın.
  • tchuck  (08.05.24 20:27:30) 
Türkiye’de nüfus artış oranı malum nedenlerden durma noktasına geldi beklentilerden çok önce yavaşladı bu da haliyle konut talebini daraltacaktır. Konut arzının Avrupa ya da Amerika gibi problem olmadığı ülkemizde bu talebin azalması fiyatları asagiya çekecektir.

O yüzden yatırımlık ev alırken eskisi gibi değil iki kez düşünmek ve konumu iyi ölçüp tartmak gerekir. İzmir artık kuzeyine doğru büyümeyebilir yani.
  • Mcfly  (09.05.24 09:52:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.