[]

Özelde Kontrol randevusundan sonra doktorun yine çağırması

Bu durumda yine normal randevu mu alıcam yoksa arayıp hoca bi daha çağırdı dersem kpntrol ramdeusu gibi randevu albili myiim? Adam kendi çağırıyor 2 hafta sonra kontol için yani mesajı da var elimde hatta bir daha niye para ödeyeyim yani.




 
kontrol randevusu ücretsiz olur fakat hastaneden hastaneye gün sayısı değişir ve %90 maksimum 10 gündür. 2 hafta sonra gel dediyse en son ücretsiz olan gün için randevu almalısın. yani telefonla randevu al ve aynı bu dediğim şekilde söyle yoksa 2 hafta sonraya randevu alırsan ücret isteyebilirler.


  • neira  (01.05.24 20:42:01) 
10 günü aşınca yeniden ücretlendiriliyor. Uygulama bu şekilde.


  • Mirket  (01.05.24 20:54:45) 
Şu durum şimdiye dek 5-6 kez denk gelmiştir, hiçbiri için herhangi bir ödeme yapmadım.

Gittiğinizde doktorun sekreteriyle konuşun, durumu izah edin. Doktorun kendisinin 14. güne çağırdığını, sadece kısa bir kontrol işinizin olduğunu söyleyin. İşinizi hallederler muhtemelen.
  • jonas  (01.05.24 21:50:26) 
ödemeyeceksiniz yüksek ihtimalle.


  • anna sun  (01.05.24 23:03:19) 
14.gün olmuyor ama. 2 hafta önce işk defa gittim, Geçen hafta çarşamba kontrole gittim bugün mesajlaştık 2 hafta sonra gel dedi. Yani toplamda ilk randevudan 1 ay sonra olmuş oluyor. Bu durumda nasıl olur?


  • condom kurşunu  (02.05.24 00:03:43) 
Siz kontrol hakkınızı kullanmışsınız muayene olacak bu sefer. Normal kontrol hakkının iki üç gün geçmesi durumu olsa görüşülür rica edilir ama bu artık üçüncü gidiş bir muayene.


  • cilekli pasta  (02.05.24 07:50:22) 
o zaman bi doktora bir kere gidip takipli hastası olunca ölene kadar muayene ücreti ödemememiz lazım senin mantığınla bakınca :D


  • elorelia  (02.05.24 10:03:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.