[]

derece yapmak tyt/ales/kpss vb.

belli bir soru zorluğundan sonra tıkanıyorum
örneğin
permütasyon olasılık filan olmuyor çok basit tip soruları çözebiliyorum
bu sınır nasıl aşılıyor bu konu benim zaafım deyip kabullenmek daha çok soru çözmek
daha kolay aşama kaydedebildiğim fonksiyon türev'e yüklenmek

bu sayısal kısımdı
zeka, hafıza faktörleri da var illa ki

diğer branşlar biraz daha konu çalışma eksiğine bağlayabiliyorum

 
Bol bol zor soru çözmek ve belli başlı şeyleri sadece soru çözecek kadar değil mantığını anlayacak şekilde öğrenmek. Zaaf deyip kabullenme işine katılmıyorum, çok yıllar geçti ama ben sınava hazırlanırken biyoloji ve kimyada zayıftım ve üzerine gitmiştim, ikisini de fullemiştim sınavda.


  • perferil  (23.04.24 20:07:00) 
derece yapmak istiyorsaniz sinavi fullemeyi hedeflemelisiniz. soru/konu feda ederek kolay kolay derece yapilmaz.


  • banach  (23.04.24 20:23:51) 
Universitede bir elemanla ders calisirdik, ben cogunlukla B civari takiliyordum, bu A altinda not almazdi. kafali bir cocuktu. Okul bitmek uzereydi, hic ondan yuksek not alamamistim. Ulan dedim bunu bir kere gecmeden mezun olamam.

Normalde ders calisirken "burdan sormazlar yaw" der gecerdim, bu sefer onu demedim, ne var ne yok ezberledim, calistim vs..Ben 97 aldim, eleman 94, delirmisti :)

Ozetle, seninle derece yapan adam arasindaki fark adamin "bu cikmaz yaw" demeyip yardirmasi. Egitim sistemi "direnc" uzerine kurulu, bir nevi "buzuk" testi diyebiliriz.

O yuzden de global olarak egitim sisteminden nefret ediyorum, ogretme amacli degil, stres testi sadece..
  • cooperr  (23.04.24 20:24:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.