[]

3 ayda zam istenir mi?

Asgari ücretten 4 bin lira fazla alıyorum. Teknik destek işi veriyorum. İşe başladıktan sonraki ilk 2-3 hafta çok zorlandım ama şu an gayet işi götürüyorum.

Bana eğitim aldırmayı da planlıyorlar. İş yeri genel olarak rahat bir yer.

Aldığım maaş düşük geliyor. 32-33 bin lira istemeyi düşünüyorum. 3 ay oldu gireli sizce istenir mi ya da ne yapayım ?

 
girerken maaş için konuşma oldu mu? yani şu maaşa başlatalım x ay sonra tekrar zam konuşuruz gibi? eğer yoksa 21k maaştan 10k fazlasını istemeniz bana biraz ütopik geldi. ne iş yapıyor olursanız olun yeni girmişsiniz yani o maaşı kabul etmişsiniz.


  • chanandler bong  (08.04.24 12:17:43 ~ 12:18:11) 
İstenmez. Vermezler de zaten. Bir sonraki zam dönemine kadar bekleyin.


  • Mcfly  (08.04.24 12:22:21) 
90 gün önce kabul etmiş olmanın yanında ilk 60 günlük sürede "ben maaşımdan memnun değilim" diyip çıkma hakkına da sahiptin ama çıkmamışsın. bu durumda malesef vermezler.


  • hrskrs  (08.04.24 12:43:24) 
33-35k maaşı seneye ocakta anca alırsın. Demedi deme dost acı söyler, ayrılınca da bir de “sana çok yatırım yaptık eğitim aldırdık vs” diyecekler ona da hazır ol. Neredeyse tüm teknik destek işleri birebir böyle işliyor


  • avatar is back  (08.04.24 13:27:21) 
Daha erken.


  • diyecevaplandı  (08.04.24 14:21:22) 
6 aydan önce bence biraz zor bir durum, ben iş yerinde 6 aylık dönemlerde zam görüşmesi yapıyorum, ilk 3 ayda zam isteyeni ciddiye alacaklarını düşünmüyorum. Tabii iş yerinde teksen ve vazgeçilmesi zor bir rolü üstleniyorsan iş değişir.


  • yagmurlu bir gun  (08.04.24 15:27:32) 
3 ayda o konuma geldiysen, senin yerine de başkasını alsalar aynı konuma o sürelerde gelebilir demek ki. İşveren açısından farketmez.
İşveren de kendince bu maaş aralıpında plam yapmıştır. O yüzden 3 ayda maaş artırımı başta konuşulmadıysa istenmemeli.

  • rhan  (09.04.24 08:29:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.