[]

Fenerbahce neyi protesto ediyor?

...




 
Başarısızlıkları harici her şeyi


  • glamdr1ng  (07.04.24 20:29:48) 
Birazdan çıkıp savunacaklar ama çok enteresan ki Galatasaray'ı hükümete benzetenlerin benzettiği tek şey sürekli kazanmak. Onun dışında bizde sürekli yönetim değişir, başarılı yönetim bile ertesi sene yollanır vs.

Şu an Fenerbahçe'de doğru ile yanlış, kurgu ile gerçek, iyi ile kötü farkı kalmadı. Başkanları ne sallarsa peşinden gidiliyor. Bunu ben bir fenerlilerde bir de bir siyasi partinin destekcilerinde gördüm. Yani cerrah bile olsa adamlar rambo okan seviyesine düşüyorlar.
Yani normal bir insanda olması gereken şuydu;
Federasyon söylediği gibi Karagümrük maçını ertele
Bugünkü maça çık ki yagiz'a göre futbolcular çıkmak istemiş ama özellikle antrenman koymuslar.
Ne olabilir yani çok da önemli değil.

Şimdi u-19 gençlerine yazık ettiler.

Protesto ettiği de klasik iste geçen bilmem kaç yıl önceki maçı video olup gösteren kişi neyi protesto edebilir. Protesto görmek isteyen şunu izlesin, aradaki klas farkını görsün;
youtu.be

Şimdi olağanüstü durum diyip başkanlığa aday olacakmış gibi de konuştu. Mis gibi oldu.
  • logisticsmanager  (07.04.24 20:43:24) 
Protesto değil mızmızlık


  • benarrivo  (07.04.24 21:00:44) 
Bence bunu Fenerbahçe taraftarının bile çoğu açıklayamaz.

@logistics +123456 Kötü bir ruh halindeler 5. yıldız, sürekli başarısız olup rakiplere, hakemlere suç bulmalar, Fenerbahçe cumhuriyeti vs. bir sürü örnekle köyün delisi oldu çıktılar iyice.
  • chicha_v2  (07.04.24 21:13:46) 
kendileri de bilmiyor ki:)


  • nothing in my way  (07.04.24 21:28:36) 
Yani 1542151251 gündür, aydır hatta yıldır açıklanıyor. Hala anlamıyorsanız ve "bışırısızlıklırı, ıyrıcılık ırıyışı" falan deniyor ve 1254215215 ayrı başlıkta tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar soruluyorsa boşverin. Çok yormayın kendinizi. Bir karikatür var, onu atacağım ama tartışma başlatıcı diye ban yiyeceğim sonra ahahaha


  • nawar  (07.04.24 21:29:30 ~ 21:29:54) 
federasyonu ve hükümet yanlısı gs başkanını.

not: beşiktaşlıyım
  • HellKeePer  (07.04.24 21:40:01) 
Gördüğümüz üzere gol yemeyi protesto ediyormuş çünkü savunma yaparken golü yiyince bir anda cekildiler hahaha. Eminim "plan buydu" diyecekler ve buna da inananlar olacak.
Icardi'yi de ediyor olabilirler malum araları iyi değil.

  • logisticsmanager  (07.04.24 21:40:42) 
Bir önceki lig maçında 250-300 kişi sahaya inip takımı linç etmeye, belki öldürmeye çalıştı. Neyi protesto ediyor olabilir? Aynı deplasman dönüşünde takım otobüsü kurşunlandı, yıllardır bi bok değişmiyor.

Yukarıdaki yüksek zekaya sahip gs’li şakacıların daha komik olmasını beklerdim. Kollanmaktan dolayı bunun ne anlama geldiğini bekleyemezsin gs’lilerden o da ayrı hikaye.

Oynasaydı da Fenerbahçe çok rahat kazanırdı. İttirmeyle ve 1-0 kazanmakla geldiler buraya kadar, Fenerbahçe yenebilirdi, hata yaptı
  • avatar is back  (07.04.24 21:55:49) 
Üstteki mesaja ek olarak, gs hükümetin arka bahçesi olduğu için bakış farklılığı oluyor ve taraftarları bunu idrak edemiyor. Bu adama tff’yi şikayet etsen, oluşumu anlatsan ne fark eder? Tartışabilmek için önce sorun ne anlaşılması gerekiyor, gs’liler kabul etmeyi geç farkında değil ki olay ne, ne değil :) adam hala maç günü falan sanıyor olayı hahaha


  • avatar is back  (07.04.24 21:59:14) 
  • spacevan  (07.04.24 22:34:06) 
30 senedir FB ligi satin aldi, FB kollaniyor diyen zeka pariltisina sahip arkadaslari protesto ediyor olabilirler. 10 senede 1 sampiyon olan takimin kollandigini, hakemlerin federasyonun ayarlandigini iddia eden Hincal'dan beter utanmazlari protesto ediyor olabilir. Guc odaklari Fenerbahce'ye giremiyor. 90larin derin devlet artiklari, Fetullah, AKP GS'yi ciftlige cevirdi. FB'ye ise hicbir sekilde nufus edemediler. FB'li oyuncular buyuk Turkiye icin evet videosu cekmez, Dursun, Aysal gibi ona buna yagcilik yapmaz, bize stad yapin diye onun bunun kapisinda yatmaz, muhaliftir. O yuzden de son 13 yilda 1 sampiyonlugu var, ondan oncekiler de inanilmaz zar zor kazanilmistir hepsi. Geleneksel bir buyugun son 13 sezonda 1 sampiyonlugunun olmasi asiri anormal bir olay zaten. Normal zekaya sahip birinin uyanmasi lazim bir seyler dondugune. GS da zamaninda senelerce sampiyon olamamis ama o zamanlar takim rezilmis zaten, Ikincilikleri bile yok dogru duzgun, sampiyonluk yarisi bile veremiyorlarmis


  • speedy  (07.04.24 22:46:10 ~ 23:11:49) 
fenerbahçe haksızlığı hak olarak gören bir kuluptür.

özkan sümer
  • jamswety  (08.04.24 00:23:58) 
Feto bitince biten takımın taraftarı olsam ben de malum parti taktiği yapıp kendim hariç herkese fetocu derdim.

Çok enteresan hem karakterleri hem taktikleri benziyor.
  • logisticsmanager  (08.04.24 01:06:51) 
@logisticsmanager "feto bitince ..." bu muhabbete de hastayim. Feto bitmis:) Bunu diyenin dunyadan haberi yoktur. Olaylari yorumlama, algilama, anlama, kavrama kabiliyeti sifirdir. Feto falan bitmedi kardesim sadece fetoculer kandirildik dedi ve sonrasinda seni beni fetocu ilan edip dalgasina bakti, hayatlarina devam ettiler. Daha bunu bile algilayamacak derecede Fb dusmanligindan gozu donmus bir guruhtan bahsediyoruz.

Super kupa muhabbetine gelirsek yazin GS sampiyonlar ligi icin 3 on eleme oynayacak diye CL'ye katilsin, cl gelirlerinden mahrum kalmasin diye oynatilmadi super kupa. Erteleme belasindan kurtulmustu Turk futbolu senelerdir tekrar baslattilar Gs icin. Simdi ise GS Avrupa'dan elendi diye super kupayi zorla oynatip emri vaki cektiler fb'ye. Fb bu ikiyuzlulugu protesto ediyor.
  • neck_and_neck  (08.04.24 01:27:12 ~ 01:28:56) 
@neck_and_neck; ben de tanımadığı insanlara sürekli takımları üstünden fetocu diyen kişilere hastayım. Ve özellikle bu kesimin kendisini muhalif diye yedirmesine de hastayim.

Ha bu kadar uzatmayacaktim ama Fenerbahçe'yi sahadan ceken adamin babasi kimin dunuru bir bak biraz. hatta hangi sirketlerde calismis, misal belediyenin hangi sirketleri gecmisi var falan. Babasının adı osman ketenci.

Fb dusmanligim yok, sadece herkese fetocu diyen iki kitle var, onlara dusmanligim var.
  • logisticsmanager  (08.04.24 01:47:18) 
problemi yaratan zihniyetle problemi çözemezsinizi protesto ediyor.


  • since1907  (08.04.24 04:52:04) 
ALi Koc deli gibi para harcadi buna ragmen bonus penaltilara ragmen ikinciler ve GS deplasmanina gidecekler.Simdiden on almaya calisiyorlar.Bu kadar beles penaltiya ragmen halen neyi protesto ediyorlar diye sormaniz cok normal.Mantikli bir protesto nedeni olsa cogu kisi bunu merak etmezdi.


  • turkuaz  (08.04.24 10:30:45) 
kendileri de bilmiyor. trabzon'da yaşanan olayları mı, otobüs kurşunlama olayını mı, denizli olayını mı? sorsan hepsi derler. ama maç ertelense oynayacaklar. bu nasıl protesto o zaman? eğer gs hükümetin arka bahçesiyse zaten şampiyon olacaktır. niye oynuyorsunuz çekilin ligden


  • paintov  (08.04.24 15:09:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.