[]

Kate Middleton

Kaç gündür dedikodular gırlaydı, dün video paylaşmış kansermiş malum. Yani geçmiş olsun tabii de, bu son açıklamadan bağımsız sormak istediğim sorular var.

Bu kadın niye bu kadar seviliyor? Diana sonrası prenses ihtiyacından mı yani? Yok çok güzel, çok asil duruyor, tam bir prenses vs gibi binlerce övgü var ama ne bileyim bana hiç öyle ekstra bir güzelliği, asil duruşu, şıklığı var gibi gelmiyor. Meghan Markle'ı kimse övmüyor mesela. Bence o daha güzel bi kadın. Bi de royal family'deki ilk non-white prenses, evlenip boşanmış daha önce vs yani daha büyük bi baskı altında olduğu için daha sempati duyulması gereken biri. Kate ise hayatını prensi tavlamaya adamış, annesi tarafından bile böyle yetiştirilmiş sinsi biri gibi geliyor bana hep. Yani tabii kanser kötü hastalık da, "Bakın güzelim kadını üzdünüz, kansermiş. Ahh prensesciğim güçlü kal" gibi aşırı duygusal mesajlar atacak kadar seviyor musunuz Kate'i?


 
Salın biraz. Ben aile üyelerime kafa yormadım bu kadar "bunu ne kadar seviyorum?" diye.


  • pianeta  (23.03.24 12:34:45) 
Çünkü kadın queen. Bize saçma gelse de bir padişah karısına duyulan sevgi gibi aslında. İlginç bir mania durumu. Salak insanlar nasıl bir insta fenomenine aşırı sevgi ve bağlılık besliyorsa bu da öyle.


  • prole  (23.03.24 12:57:27) 
İlk iki cevaba itafen:

Yahu ben kraliyet ailesi hayranı, onları deli gibi takip eden biri değilim. Hatta 2024'te böyle bi ailenin olması suç olmalı. Ama son bir ayda internete girince bu konuda bombardımana tutuluyor insan. Oturup sabah akşam Kate napmış diye bakmıyorum yani normalde. Ama düzenli internet kullanıcısı olarak yıllardır kendisine yönelik gereksiz bir sevgi ve Meghan'a yönelik gereksiz bir antipati gözlemliyorum. Yoksa çok da fifi UK'in kraliyet ailesi ne yapmış
  • nundu  (23.03.24 13:03:17) 
Kate senin tipin değil galiba. Çok güzel bir kadın. O aile ile ilişkisi olan herkesin çıkarı vardır heralde.
Ünlüler niye takip ediliyorsa bu aile de o sebeple takip ediliyor. Bu zamanda böyle bir düzenin olmasına bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Takip edilemezse haberiniz de olmaz.

  • sevilen progressive türkücü  (23.03.24 13:46:12 ~ 13:48:50) 
Az bilinen efsane duyarlardan olmuş bu. Kate kanser olmuş ve neden Meghan sevilmiyor diyorsunuz. Prenses demem ama geçmiş olsun derim. Meghan kanser olsaydı ona da derdim.


  • dissendium  (23.03.24 13:52:05) 
kate sessizligiyle, pozitif enerjisiyle, kiyafetleriyle, iyi aile hayati görüntüsüyle bir ikon.
meghan sorunlarla basa cikamayan, sürekli kendini dolduran toksik bir insan görüntüsü de veriyor.

meghan kendini cok anlatti, baydi artik. kate sessiz black box. kate'i konusuyoruz tabii o yüzden.
  • robert bosch  (23.03.24 15:18:41) 
ben de çok seviyorum çünkü ingiltere'nin köpeğiyim.
meghan denen sinsirelladan nefret ediyorum.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (23.03.24 17:37:54) 
meghan dünyanın en itici kadını


  • benarrivo  (23.03.24 17:49:52) 
ingiliz bir arkadasim, kate hakkinda hep iyi,meghan hakkinda ise kotu haberlerin bilerek yapildigini soylemisti.
sevmiyorum.
benim anlamadigim da kadin kralice. en iyi doktorlar, sartlar bunda, ama pogaca meyve suyu yiyenler onun derdine dusuyor.
  • durgunfoton  (23.03.24 19:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.