[]

Bacaklarda Sebepsiz Morluklar

Merhaba. Bacaklarımda sebepsiz yere ağrısız morluklar oluşuyor, hatta çoğunlukla aynı yerlerde oluyor. Annemde de babamda da diyabet var bu arada. Onunla ilgili olabileceği aklıma geldi. Doktora gideceğim ama benzer durum yaşayan oldu mu hiç sebebi ne olabilir?




 
Kadınsan genelde kadınlarda sebepsiz morluk olabiliyor. Bende de çok oluyor bir sürü doktora gittim bir şey çıkmadı kadınlatda oluyor dediler.


  • yenibirgüzelnick  (22.03.24 11:50:36) 
Kardeşimde var aynı durum. Aynı durum derken morluklardan bahsediyorum ama morluğun kırk ayrı sebebi olabilir bilemem tabi. Ayrıca ağrı da oluyor. Varis dedi doktorlar hatta ameliyat oldu.


  • pianeta  (22.03.24 12:07:40) 
eşimde bazen oluyor dolaşım sorunları diyorlar kendiliğinden geçiyor


  • basond  (22.03.24 13:05:20) 
siz doktora görünün düzenli çıkıyorsa ihmal etmeyin, eğer el üzerinde de çıkıyorsa bu morluklar bugün doktora gidin.


  • eja  (22.03.24 13:06:09) 
Bende de oluyordu zaman zaman. Doktora da gittim ama bir sey cikmadi. Benical vb soguk alginligi ilaclari yapabiliyor demisti bir doktor. Dogrulugunu bilemem tabii ama siz yine de doktora gidip bir baktirin.


  • mor oje  (22.03.24 13:24:27) 
Ben çok açık tenliyim, derim de yapısal olarak kanamaya yol açacak denli ince. Belki sizde de öyle bir durum olabilir. Antidepresan ilaçlar, doğum kontrol hapları kılcal damar çatlaklarına sebep olabilir demişti doktorum. fark etmeden pantolon, kalın çorap üzerinden sert kaşımış olabilirsiniz. Ama bunlar sadece doktorculuk oynamak. Muhakkak iç hastalıkları uzmanına muayene olun. Gerekli tetkikler yapılsın içiniz de rahat etmiş olur


  • Sakinolmamlazim  (22.03.24 15:44:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.