[]

Macbook klavye koruyucu kullanımı

Merhaba
Macbook ile birlikte klavye koruyucu kullanıyor musunuz?

Koruma sağlaması için avantajlı görünüyor ama kapatıldığında ekranda iz bırakabildiği söylenmiş. ayrıca içerideki hava sirkülasyonunu etkileyebileceği düşündürüyor.

 
Kullandım ilk birkaç ay, sonra skerler deyip bıraktım. Kullandıkça gevşiyor yapısı, rahatsız edici olabiliyor.


  • whoosie  (21.03.24 11:40:49) 
Kullanmadım, kullanana da yargılar gözle bakıyorum.
O kadar para verip almışısınız madem, o zaman doğru düzgün tam verim alabilecek şekilde kullanın şu aleti diyorum. Klavye koruyucunun olayını da tam anlamıyorum. Maksat tuşların eskimemesi ve soyulmamasıysa, varsın eskisin ve soyulsun. Maksat sıvı dökülmelerien karşı korumaksa, o zaman biraz dikkatli kullanımla sorun olmaz diye düşünüyorum.

  • pianeta  (21.03.24 11:45:01) 
klavye koruyucu opsiyonel ama ekran koruyucu kesinlikle kullanin. ekran koruyucu ile birlikte klavye koruyucu da kullandim, tus izlerini koruyucudan silince cikiyor. belirli bir sure sonra zaten sagi solu ayri oynamaya basliyor klavye koruyucunun kaldirip attim.

ben klavye koruyucuyu klavye donusturucu olarak kullaniyordum. ulkemizde ingilizce q modeli satilmiyor malum. evde apple q ingilizce klavye kullaniyorum artik.
  • duyulmasi gerektigi kadar  (21.03.24 21:12:34) 
hayat bu kadar hassas olmak için çok kısa.
ne güzel macbookunuz var, klavyesine dokunmayacaksanız ne yapacaksınız?

ne dış kılıf ne klavye koruyu.
uzun yıllardır kullanırım.
bir şey olursa yenisini alırım.
  • nuisance2  (21.03.24 22:48:58) 
ben de ilk günlerde takılıyordum bu konuya ama sadece dışına kılıf aldım. (o da çatladı gerçi.)
almak istememin sebebi ise sakar olmamdı; eşyalarıma çok kolay zarar veriyorum. lakin bir senelik kullanımımla birlikte diyebilirim ki üstteki umursamazlara +1
hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
  • suyin  (22.03.24 00:22:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.