[]

Uzun uzun yanan sağlıklı mum tasviyesi

Arkadaşlar İkea’dan mum aldım, hemen bittiği yetmedi üzerine uçuyor içindeki katı madde, bu sağlıklı bir durum mu?

Bana sağlıklı ve uzun yanan mum önerir misiniz? Hiç mum kültürüm yok. Neden bazı mumlar çok pahalı bazıları ucuz mesela, anlamış da değilim. Neye dikkat etmem gerekiyor?


 
Şurada pahalı ucuzluk konusu konuşulmuştu.

www.eksiduyuru.com

Ayrıca mum parafin ve balmumu karışımından yapılır. Parafin oranı ne kadar yükselirse çabuk biticiliği o kadar artarken balmumu oranı ne kadar yükselirse o kadar uzun dayanır ve alevi daha küçük olur.

Ayrıca balmumu pahalı ve az bulunur bir madde olduğu için onun yerine yine petrol türevi malzemeler kullanılmakta.

Çabuk bitmeyen sağlıklı mum istiyorsan balmumu plakalarını fitil etrafına sararak yapılan mumlar var. Onlardan alabilirsin.

Aha bundan:

www.buyukdedeminballari.com

Kendim sarar kendim yaparım diyorsan da şundan al.

www.buyukdedeminballari.com
  • Mirket  (14.03.24 19:55:56 ~ 20:07:55) 
mumların üzerinde yaklaşık kaç saat yanabileceği yazar

aynı hacimde ikea mum 20 saat yanarken başka bir marka 80 saat yanabilir, fiyatı da buna göredir
  • grimavi  (14.03.24 20:07:30) 
İçeriği soya wax, coconut wax ve bal mumu olanlar parafin mumlara göre daha sağlıklı ama yanan hiçbir şey de sağlıklı değildir. Ben mum ve tütsü yaktığım için akciğerim sosyal içici gibi gözüküyor


  • jazzabel  (15.03.24 09:10:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.