[]

Bu ne çeşit bir hastalık olabilir? El-ayakta iğne batması

Merhaba,
Hasta doktora gitmek istemediği sormak istedim belki tavsiye verebilecek biri çıkar.
Dün akşam başlayan elde şişkinlik hissi ve avuç içi ağrısı, batma hissi gibi. Çay bardağı tutmakta zorlanmış.
Bugün ise avuç içi ve ayak altında şiddetli iğne batma hissi, ayakta dururken can acıtacak kadar. Otururken bir şey yokmuş.

Yine bugün sabah grip belirtileri, halsizlik, sesi gitmiş, burun tıkalı gibi sesi geliyor.

ilk etapta covid gibi bir şey mi diye düşündüm ama acaba ikisi ayrı hastalık mı, bu el ve ayaklardaki batma hissi bir tuhaf geldi.
Bir fikri olan var mı acaba?

 
enfeksiyon, grip yada sinirlerle alakali birsey olabilir. hastaneleri sevmiyor, tembel vs.. olabilir. ama gec kaldigi, ciddiye almadigi icin cok kotu bisey cikarsa yasayacagi pismanligi anlatin. babannem oyleydi basim agriyodu diyip diyip hicbisey yapmiyodu. sonra beyin kanamasindan vefat etti. o gunden beri herkese hastane ve doktoru ciddiye almasini tavsiye ederim.


  • dokunmakalbime  (13.03.24 14:38:09 ~ 14:41:02) 
Yeni bir grip çeşidi değilse ben olsam vakit kaybetmeden bir nöroloğa giderdim.

Dedim ama beyin cerrahı mı bakar acaba diye de tereddüt ettim.
  • Mirket  (13.03.24 15:20:29) 
Geçmiş olsun. El-ağız-ayak hastalığını bir araştırırdım. İlla ki bir hekime görünün.


  • from where i ride  (13.03.24 17:30:44) 
şişkinlik, ağrı ve iğne batma hissi => gut hastalığı


  • zikardo  (13.03.24 22:26:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.