[]

5 milyon TL yi bankadan alip döviz bürosunda dovize cevirmek

Güvenli mi? Tl ler çantada bankadan döviz bürosuna oradan bankaya döviz taşımak tehlike li mi?




 
parayı bankaya getiren döviz büroları var.
tek tek arayıp sorun döviz bürolarını böyle uygulamaları var mı döviz kurunuda sorun.
en son yüksek dolar bozdurduğumda güvenlik riskine ve yorgunluğuna girilmeyecek bir paraydı benim için.
bazı bankaların dolar satış kurları neredeyse döviz bürosuna yakın oluyor. fiba benim bozdurduğumda fena değildi
  • eja  (26.02.24 16:13:29) 
çok tehlikeli.


  • gabe h coud  (26.02.24 16:27:07) 
Eminönü'nde Angun döviz, Ataşehir'de Hakan döviz var direkt bankadan havale ile döviz alışverişi yapan. Aynı bankadan havale yaptığınızda para hemen hesaba geçiyor. Hangi hesapları kullandıklarını arayıp sorabilirsiniz.


  • fobfilm  (26.02.24 16:34:16) 
Kapalı çarşıda lalelide yuzlerce milyon lira el arabasıyla taşınıyor. O civarda şubesinde para sayma merkezi olan bankalar var. Onlarla görüşün. Birkaç erkek el çantasıyla bile gidip halledersiniz de tedirgin oluyorsanız ilk dediğim gibi yapın.


  • prole  (26.02.24 16:45:04) 
Bu soruyu önce kendinize sorun. Sizce güvenli mi?


  • doharkoman  (26.02.24 16:57:04) 
5 milyon tl 25-30 kg eder. değil 5, 1 milyon bile ufak sırt çantasına sığmaz. 5m büyük çantaya da sığmaz. bir kaç çanta ya da bavul lazım.

bankaya döviz taşımak tehlikeli değil çünkü 10 deste dolar olacak elinizde. çantaya koyunca anlaşılmaz bile. işlem yaptığınız döviz bürosunda aynı işlemi yapan bir sürü insan vardır zaten.

ama bankadan 30kg parayla çıkmak tehlikeli değilse bile, can sıkıcı.
  • biseysorcaktim  (26.02.24 17:06:13) 
Biz 700bin lirayı sırt çantasına zor sığdırdık. Ve ağırdı.


  • allah yazdiysa bozsun  (26.02.24 17:46:30) 
Kabul eden döviz bürosu varsa ki çoğu kabul eder diye düşünüyorum, havale/eft ile göndermek daha güvenli.

Öncesinde limitlerinizi kontrol edin. + 5-10 TL bir tutar gönderip, paranın geldiğine emin olduktan sonra hepsini gönderin.


.
  • kartallar yuksek ucar  (26.02.24 18:16:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.