[]

küçük erkek cüzdanı (deri, dikey)

10 sene önce cengiz pakel'in bir cüzdanını almıştım. artık kenarlarından dikişleri falan atmaya başladı. yenilerine baktım malesef aynı deri kalitesi yok. plastik gibi olmuş. böyle yumuşak düz deri cüzdan bakıyorum.

küçük olmalı (para sığmasa da olur, nakit para kullanan mı kaldı)
dikey olmalı normal sıradan yatayda açılanlar gibi değil

bildiğiniz bir marka falan var mı bak dediğiniz? link falan olsa şahane olur.

benim cüzdan şu:

soz.lk

 
Roarcraft'a baksanıza bi, deri ürünleri baya kaliteli. Kartlık gibi olan modelleri de var cüzdanları da


  • nundu  (18.02.24 13:43:46) 
strawderi de güzeldir.


  • pianeta  (18.02.24 15:28:12) 
www.exentricuzdan.com
pahalı ama güzel. Daha kalıplı köşeli ince bu.

Ben bunun kopyası bi Türk markası almıştım "grande" diyor, gerçek deri ve bunun 1/3 fiyatıydı. 5-6 yıldır kullanıyorum hala tertemiz. Aha hala varmış:
www.hepsiburada.com
  • nhk ni youkosu  (18.02.24 16:00:59 ~ 16:01:54) 
secrid'in birkaç modeli var bende çok memnunum, 5 adet kart, biraz banknot,kimlik,ehliyet için gayet yeterli, şimdi baktımda fiyatları bayağı artmış.
www.trendcuzdan.com
www.germirli.com.tr
  • sealth  (18.02.24 17:09:47) 
Markanın başka bir cüzdanını kullanıyorum ve memnunum. Renk alternatifleri mevcut, değerlendirmenizde yarar var gibi

mont-craft.com
  • 10551037  (19.02.24 00:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.