[]

Gastroentoloji hastane bölümü hk.

Birkaç hafta önce mdie şikayetiyle dahiliyeye gittim. Doktor "ilaç mı başlayalım yoksa direkt mideye bakalım mı?" dedi, ben de şimdilik ilaç başlayalım eğer geçmezse mideye bakarız o zaman dedim ve ilaç yazdı.
Şimdi yine şikayetim devam ediyor. Aynı hastanenin internet sitesine baktığımda Gastroentoloji bölümü olmadığını görüyorum. Aynı şekilde MHRS'de de görünmüyor. O zaman bu adam bana neden "mideye bakalım mı?" teklifinde bulundu, nasıl bakılacaktı mideme, başka hastaneye sevk etmekten mi bahsetti acaba?

Gastroentoloji için Dahiliyenin yönlendirmesi gerektiğini biliyorum ama internet sitesinde de, MHRS'de de görünmediği için kafama takıldı. Acaba farklı bir yöntemi var da ben mi bilmiyorum diye sormak istedim.
Evimin yakınındaki bir hastane o yüzden buraya gitmek istiyorum, yoksa mecburen farklı hastaneye bakacağım tabi.

 
Merhaba, gastroya randevu alabilmeniz için dahiliye doktorunun o alanı açması gerekiyor. Alanı açmadığı sürece randevu alamazsınız.


  • icimdekipollyannatinerebasladi  (18.02.24 14:04:24) 
Tam da bugünlerde benzer dertlerle ugrasan biri olarak cevap vereyim,

Gastero, maalesef devlet hastanelerinde sira almasi oldukça güç bir birim.

Benim gittigim hastanede tek bir gastro uzmani var ve haftanin bir gunu calisiyormus. Haliyle MHRSden denk dusurmek olanaksiz.

Ben de pes ettigim için baska bir hastaneden randevu alacagim el mecbur.
  • Yourcousinmarvinberry  (19.02.24 11:44:31) 
Mideye dahiliye de bakar zaten. Mideye bakalım mı sorusundan kasıt endoskopi vs yapmaktır diye tahmin ediyorum.
Not: ilgili bölüm varsa mhrs de görünür. sevk olmadan randevunalamazsın sadece.

  • yazdonumu  (19.02.24 14:30:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.