[]

Taksitle alınan ürünün iadesinin de taksitle yapılması sorunu

Kredi kartıyla taksitle alınıp iade edilen bir ürünün geri ödemesi de taksit taksit yapılıyor malum.
Bunu tek seferde yaptırmanın bir yolu var mıdır? Bankayı arasak tek seferde tüm iadeyi yapıp kapatırlar mı mevzuyu? Yoksa karşı tarafla mı ilgili tamamen bu, yapılacak bir şey yok mu?



 
yapacak bir sey yok, her ay 100 lira ceker 100 lira yatirir.


  • bay b  (05.02.24 11:45:05) 
Peki ben ekstre ödemesini nasıl yapmalıyım bu durumda?
Sırf bu taksitli harcamalar yüzünden yüksek ekstre geliyor. Halbuki iadeler tamamlanmış olsa mevcut ekstrenin üçte biri kadar anca borç gelecek aylık.
Böyle olunca ekstreyi eksik yatırayım nasıl olsa iade gelecek desem, bu sefer son ödeme tarihini geçirmiş oluyorum. Kredi notu falan düşüyor yok yere.
Ekstreyi tam yatırayım desem (asgarisini yatırıyorum) bu sefer de fazladan para yatırmışım, boşuna cebimdeki paradan olmuşum gibi hissediyorum.


Kartın ekstresi 27sinde geliyor, son ödemesi sonraki ayın 6sında falan oluyor. Ama iadeler ayın 10 ve 20si arasında yapılıyor olarak görünüyor ekstrede.
  • pianeta  (05.02.24 11:51:08 ~ 11:51:40) 
kartı aldığını şubedeki bireysel müşteri temsilcinizle görüşürseniz yardımcı olabiliyorlar.


  • shadowfollower  (05.02.24 16:02:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.