[]

iphone 15 promax renk sorusu?

selam, inceleme fırsatı buldunuz mu? bulanlara bir sorum olacak. naturel titanyum çok kötü değil mi? beyaz ve bunun arasında kaldım açıkcası. naturel olan lansman rengi evet ama ne bileyim böyle bi çiğ gibi.




 
Bence güzel. Ama klıf kullanmayacaksanız bir dert olabilir bence bu. Kılıf kullanacak olduktan sonra çok da önemi kalmıyor bence. Hatta şeffaf kılıf kullanacaksanız titanyum daha da mantıklı, çünkü şeffaf kılıf en kalitelisini bile alsanız bir süre sonra sararacağı için, beyaz renk telefonda o sararma çok daha erken ve daha fazla rahatsız edecektir. Ama titanyumda sararma diğeri kadar göz tırmalamaz.


  • pianeta  (04.02.24 01:58:56) 
naturel titanium kullanıyorum bence en iyi renk bu.


  • rentts  (04.02.24 06:31:34) 
Bence -genel olarak- beyaz hariç tüm renkleri güzel oluyor. Ben siyah tercih ederdim.


  • pispinti  (04.02.24 18:15:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.