[]

video oyunları bitiriyor musunuz

video oyunları çok begensem dahi bir yere gelince geçemediğim ve sıkıldıgım oluyor ve sonlara yakın bir yerde yarıda kalıyor. oynamaktan çok zevk alıyorum ama bir yerden sonra sonra devam ederim diyerek, zorlanarak, sıkılarak, bırakıyorum. bu sizde de oluyor mu merak ettim




 
Hayatımda bitirdiğim oyun sayısı 2 falandır heralde. Ben de çok zevk alarak oynasam da bir yerde sıkılıp bırakıyorum.


  • pianeta  (30.01.24 13:41:30) 
Evet. Ama uzun sürüyor çünkü zaman yok. Son bitirdiğim oyun witcher 1. Sonra iki başladım, o bitince üçü tekrar oynayacagim.

Onun yaninda death stranding var.
Onun yanında divinity
Onun yanında zelda botw

Bir sürü oyun aynı anda gidiyor ama bazen haftalarca oynamıyorum.
  • logisticsmanager  (30.01.24 13:57:54) 
Oyuna bağlı.
Konusu sararsa 3 kere baştan oynayıp bitirdiğim de oluyor. Kötüyse 1 saatte bıraktığım da oluyor.
O yüzden sadece çok beğeni toplamış oyunları oynuyorum. Onlarda bile bazen sarmayanlar çıkıyor.
Şahsen benim deli gibi oyun oynayacak zamanım yok eskisi gibi. Kısıtlı zamanımı keyif alarak geçirmek hedefim.
  • nuevo  (30.01.24 14:06:43 ~ 14:07:07) 
gecemedigim yerleri youtube'tan bakarak gecerdim eskiden. artik pek oynamiyorum.

gecemedim diye yarim biraktigim oyun yoktur ama pek.
  • bohr atom modeli  (30.01.24 14:50:07) 
Bitirmediğim oyun nadir. Yani indie falan öylesine indirip baktığım oyunlar değil de, ben bunu bitiririm diye başladığım hemen her oyunu %100 bitirip bırakıyorum. Aklıma gelen son istisna AC: Valhalla. AC hastası biri olarak onu başlarda bırakmıştım.

İş hayatına başladıktan sonra her gün oyun oynamıyorum ama oyun oynadığım dönemlerde de eve gelir gelmez oyunu açıp yatana kadar oynuyorum desem yeridir :D
  • nundu  (30.01.24 15:27:04) 
%80 itibariyle bitiriyorum.

mesela geçen a plague tale requiem oynadım. sonuna kadar gelmedim. en sonunu youtube üzeirnden izledim çünkü aynı şekil adam öldürmekten aşırı sıkıldım
  • OgutucuRecep  (30.01.24 15:59:56 ~ 16:00:26) 
Beğenmezsem bitirmiyorum siliyorum.

Ama oyunu beğenir ve hikayesini merak edersem bitiriyorum. Geçemediğim yerlerde illallah edersem youtube'dan bakıp ilerliyorum.
  • drako  (30.01.24 17:16:56) 
Çocukken bitiriyordum da son zamanlarda, yani son 10 yıldır oyun bitirdiğimi hatırlamıyorum.

En son max payne 3 ü bitirmiştim sanırım ki o da 2012de çıkmış.
  • ananiyimioguz  (30.01.24 17:42:54 ~ 17:43:33) 
Bitirmediğim 2-3 oyun vardır. Hepsini bitiririm. Bazılarını %100 olana kadar ya da en azından yan görevler dahil bütün görevler bitene kadar oynarım. Yıllara göre bunun süresi arttı tabii. 2023'ün ortalarına gelirken yeni bilgisayar aldım. Aldığımdan beri God of War, Red Dead Redemption 2, Baldur's Gate 3, Hogwarts Legacy ve Witcher 3'ü bitirdim.

7 ay kadar sürdü işte. Oyunlar zor olduğundan ya da çok uzun hikayeleri olduğundan değil de hafta sonu dışında pek vakit ayıramadığımdan. Geçemediğim yerde tekrar zorlarım. Tekrar takılır tekrar zorlarım. 21412412. kez geçemeyince YouTube'a danışıyorum. Bundan daha hızlı danıştığım zamanlar oldu. öyle olunca aynı tadı alamıyorum.

Arada başka şeyler oynuyorum ama genelde arkadaşlarla oynadığımız online 2-3 ellik şeyler. Başladığım gibi araya başka şey sokmadan oynadığım tek oyun Baldur's Gate oldu.
  • nawar  (30.01.24 18:01:59 ~ 18:03:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.