[]

istanbulda büro ne için kullanılabilir

kadıköyde büronuz olduğunu düşünün. bir işhanının 3. katı falan. bu büroda iş olarak sizce ne yapılabilir?

yani böyle bir niyetim var ama dümdüz kullanmakta istemiyorum açıkçası.


 
Emlakçılık
E-ticaret
Ağır araçlar (vinç, kamyon, kepçe vs) kiralama
  • etna  (24.01.24 07:13:11) 
ben mali müşavir olduğum için kızılay'da bir işhanınn 4. kattaki ofisimi mali müşavirlik ofisi yaptım. diğer odayı da bir meslektaşıma kiraladım, giderlere de ortak ettim.

kendi mesleğinizi yapabilme durumunuz olmayacaksa bence kiraya verin.
  • kibritsuyu  (24.01.24 11:09:14 ~ 11:09:41) 
alan yeterliyse bir kaç kişiye ortak çalışma alanı olarak kiralanabilir.

handa diğer dükkanlar ne iş yapıyor, onların ihtiyaç duyduğu ortak bir problemi çözen bir şeyler olabilir.
  • wct3 org  (24.01.24 12:01:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.