[]

Columbia ayakkabılar giydikçe açılır mı?

Selamlar,
Yarım beden de olsa esneme payı var mıdır acaba? 37 giyiyorum normalde ama yeni diye mi bilmiyorum ama bir tık sıktı sanki. 37.5'u da var sitede ama şimdi iade yeniden sipariş vs derken çok zaman alacak sanki.
Deneyimleyen arkadaşlar bilgi verebilirse çok mutlu olacağım.

Cevaplar için çok teşekkür ederim şimdiden.

Edit: outdoor model.

 
bağcıkları biraz gevşetmeyi deneyebilirsiniz belki işe yarar.


  • a7x  (21.01.24 19:52:23) 
Yani modele göre değişir ama, sıkıyorsa çabuk yırtılabilir. TR’deyseniz eğer çok para vermişsinizdir diye tahmin ediyorum ama ben geçen yıl Columbia bir ayakkabı aldım 2-3 ay içinde iç tarafta 1 yıl sonra da dışında yırtılmalar oldu. O yüzden ben olsam değiştirirdim.


  • but that was just a dream  (21.01.24 20:01:19) 
değiştir bence. gercekten dayanıksız oluyor ayakkabıları.


  • ferenc  (21.01.24 20:31:31) 
Yorumlardan sonra değiştirmek yerine acaba iade mi etsem diye düşünür oldum. Bu kadar dayanıksız mı cidden:(


  • Amaranta ursula  (21.01.24 20:34:55) 
Ayakkabının rahatsız edil etmediğini yokuş asagiya hafif hızlı tempoda iner gibi deneyin. Ayağınıza dar geldiyse zaten sizi orda rahatsız eder. Fakat bu soruyu sorduysanız ben olsam değiştirirdim.


  • dedeminhirkasi  (21.01.24 20:57:57) 
Outdoorrda bir numara büyük almak gerekiyor colombiada. Ben de 37 giyiyorum ama northface ve colombia 37 dar oluyor. Outdoor bir de yürürsünüz, uzun süre giyersiniz rahat olmaz sıktıysa bence büyütün numarayı.


  • Kediyi üzdün  (21.01.24 21:27:09) 
Ayakkabı değil botunu aldım. Kendi ayak numaram sıktı ve kumaş olmayan yerler kalıp gibi olduğu için denemek için giyip çıkartırken bile rahatsız ediyordu. 1 numara büyüğüyle değiştirdim huzur buldum. Anneme de almıştım ona da dar geldi, o da 1 numara büyüğüyle değiştirdi. Columbia.tr'den aldiysaniz mağazadan değişim yapabilirsiniz.


  • beetlejuice  (22.01.24 02:08:58) 
Futbolcular yeni krampon aldiklarinda özel bir ayakkabi firini gibi bir alete koyup sonda giyiyorlar. Bunu görüp yeni ayakkabilarimi bende fön makinesiyle iceriden isitip giymistim. Hem ayagimi vurmamasi hem de ayagima cuk diye oturmasindan dolayi tavsiye edebilirim.


  • VIPCH  (22.01.24 15:21:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.