[]

Getir araç arabasına çarptım

İsparkta park halindeki getiraraç aracına çarptım. Çok hafif dokundum tamponu indi. Getiri aradım polis çağırıp tutanak tutmam istendi. Tutanak tuttuk. Benim aracımda hiçbir sorun yok. Kaskom getirin aracını yaptırır ancak asıl sorum getirin aracı muhtemelen bir süre çalışmayacak. Şirket benden çalışmadıkları sürenin ücretini talep eder mi?




 
bildiğim kadarıyla kiralama şirketinin, kusurlu taraftan kira gelir kaybını isteme hakkı var.

ama getiraraç'ın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum. aynı gün onu ordan alıp yaptırmışlardır zaten. yüzlerce araç var, ciddi bir operasyon dönüyor. araç 1 gün bile yatmaz.

daha önce getiraraç kiralayıcısı olup kaza yapan ve arabanın masraflarını ödemek zorunda kalan arkadaşım oldu, yattığı günle ilgili bir ücret yansıtılmadı.

benim park ettiğim yer yüzünden de bir kere araç çekildi, çekildiği ve aktif olmadığı süreyle ilgili bir yaptırım olmadı.
  • gitdaddy  (21.01.24 01:02:44) 
Tamponu en fazla bir günde yaptırmış olurlar, ne kadar kayıp yaşadıklarını onların ispatlanması gerekeck o da o kadar kolay değil. Olur da icra takibi vs yaparlarsa hemen itiraz edin. İtiraz sonrası dava açmak zorunda kalırlar. Tabi bütün bunlar getir'in böyle bir şey talep etmesi halinde geçerli. Ben de işin o boyuta geleceğini sanmıyorum.


  • bhhs  (21.01.24 16:29:08) 
2 yıl önce bizzat ben kaza yapmıştım, sağ arka komple kalkmıştı ve teker patlamıştı. Kusurlu bendim.
Tüm hata bende olduğu için tüm masrafları bana kitlemişlerdi tabi, 3000TL vermiştim o zaman toplamda.
Ama çalışmadığı sürenin parasını almak gibi bir durum olmadı.
  • pianeta  (21.01.24 20:32:13) 
eder muhtemelen.


  • gurur  (21.01.24 23:47:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.