[]

Mide yanması ve bulantıya çevirmesi

İkidir başıma gelen bir şeyi sormak istiyorum. Doktora da gideceğim tabi randevu aldım ama meraktan burdan da bi sormak istedim.

Gece yatağa geçiyorum, birden midem yanmaya başlıyor. Son zamanlarda Talcid tüketimim arttı zaten gün içinde de. Ama ikidir öyle bir yanma başlıyor ki bulantıya dönüyor. İlkinde saframsı bir şekilde çıkardım zaten, bir tık rahatlayıp yatıp uyudum ama çok kolay bir uykuya dalış olmadı.
İkinci bu gece oldu (ilkinden 2 gün sonra). Yine aşırı bi yanma ve bulantıya dönme hali. Ama bu sefer kusamadım çıkmadı. 1 saatten fazla kıvrandırdı, en son hafifledi ve uyuyakaldım. Ama sadece yanma ve bulantı deyince basit gibi gelmesin, midem batıyordu sanki öyle bir rahatsızlık hissi. Ki bu yaşıma kadar midem hiç hassas olmadı, midemden yana sorun yaşadığımı hatırlamıyorum (son zamanlardaki Talcid kullanımı hariç).

4-5 aydır Selectra 100MG kullanıyorum. İki olayda da tek ortak nokta yatarken Selectra içiyor olmam. Sonra bir anda midemin yanmaya başlaması ve Talcid içmem. Talcid içtikten sonra da ya Talcid'in işe yaramaması ya da tersi etki gösterip içimden geçmesi. Ama dediğim gibi Selectra'yı 4-5 aydır kullanıyorum zaten, hep aynı şekilde yatarken içtim.

Nedir bu neden olabilir?

 
  • kobuzchu kiz  (16.01.24 10:33:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.