[]

Bluetooth kulaklık...

En büyük beklenti şarjının uzun gitmesi, Android (Xiaomi) telefonla bağlantı sorunu yaşamadan pat diye bağlanabilmesi ve mümkünse sesinin de güzel olması.
Bütçe 500-600 civarı.
Bu şartlarda güncel hangi kulaklık alınabilir?

En son hanıma Xiaomi Earbuds Basic almışım, ondan sonra hiç bakmadım. Garibim perti çıktı kulaklığın artık, yenisini alacacağım kendisine. Eli yüzü düzgün, işe yarar bir şey olsun istiyorum.

Bu arada iPad de kullanıyor kendisi. Apple'ın farklı ürünlerini kullanırken hangi cihaza geçerseniz Airpods pat diye ona geçiş yapıyor malum. Ama hanımın telefonu Xiaomi. Alacağımız kulaklıkta da Xiaomi telefon ve iPad arasında bu şekilde sorunsuz ve uğraştırmadan geçiş yapabilme kabiliyeti olsa süper olur. Bu durumda bütçe artabilir tabi.

 
Redmi Buds 4 Lite aldım. Memnunum.


  • dissendium  (30.12.23 12:28:39) 
cihazlar arası kesintisiz geçiş özelliğine çift cihaz desteği deniyor, 500-600 liraya bu özelliği bulmak zor ama 700 liraya qcy ht05 modelinde var

genel olarak şarj süresi, anc özelliği, ses kalitesi, günlük olarak kullanmak için yeterli bi kulaklık

edit: hocam yanlış hatırlamışım çoklu cihaz desteği qcy ht05 de değil qcy t18 modelinde varmış

incelemesi burada işaretlediğim yerde gösteriyor
youtu.be
  • freebird5406_2  (30.12.23 13:41:30 ~ 14:23:06) 
Redmi Buds 4 Lite +1


  • black holes in the sky  (30.12.23 18:56:57) 
Qcy denen zıkkımı almayın. Aldığımdan beri teki çalışmıyor ve muhatap olabileceğim bir yetkilisi bile yok Türkiye'de. Ucuz mucuz ama resmen g.tüme girdi kaldı.


  • kibritsuyu  (31.12.23 09:04:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.