[]

Skype kullanırken Chroma tıklayınca 2. küçük kamera açılıyor kapanmıyor?

arkadaşlar karşılıklı kamera açıyoruz sonra ben chrome da sözlüge bişi yazıcam 2. bir küçük kamera daha açılıyor yani karşı tarafı çift ekranda görüyorum ve sadece X tuşuna basabiliyorum kapatıyorum ama tekrar geliyor sinir hastası etti.

google a da yazıyorum soruma çözüm bulamadım çünkü bu durumu nasıl tarif edebilirim bilmiyorum


 
Chrome kullanmıyorum ama edgeye göre konuşursak,
ayarlara girin donanım veya aygıtlara erişim veya izin gibi bir alan görürseniz ve kamera seçeneği varsa kapatmayı deneyin.

  • diyecevaplandı  (26.12.23 21:29:23) 
@diyecevaplandı

resim > r.resimlink.com

bulamadım bakın sagda hocam böyle küçük aynı video açılıyor sadece X ve paylaş tuşu var kapatıyorsun gene gelıyor ekran yazıyı kapatıyor rahatsız edici baya. dedigim gibi google da arıyorum ama ne diye aratıcam çözemedim
  • Zetnikov  (26.12.23 22:25:21) 
Chrome da ayarlar.
Gizlilik ve güvenlik
Site ayarları'nı tıklayın.
Kamera veya Mikrofon kısmında değişiklik yapın bakalım.

Olmazsa yarın Skype kurulu bir bilgisayardan da bakarım cevap yazarım yine
  • diyecevaplandı  (27.12.23 00:47:14) 
Skype'in ayarlarina bakin bence. Diger uygulamalarin ustunde tut gibi secenek varsa onu kapatin.


  • krmzbvl  (27.12.23 07:48:15) 
@diyecevaplandi

Bidaha bakarim

@krmzbvl

Baktim fakat goremedim
  • Zetnikov  (27.12.23 10:03:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.