[]

İş durumları

Yaptığım işi, çalıştığım ortamı ve kişilerini çok sevdiğim işimi %50 fazla maaş için bıraktım.

Hiç bilmediğim bir şehre taşındım. Şu anki halim en hafif tabirle bok gibi. Ortam çok stresli. Kendi meslektaşlarımla ekip olarak çalışıyorken bir anda 20 kişilik ekibin yöneticisi oldum. İnsanların binbir türlü derdi var. Hep hayalimdi ekip yönetmek ama sanırım hazır değilmişim. Bağlı olduğum müdürümün beklentisi çok yüksek. Ama personel iş yapmamak için kırk takla atıyor. Huzursuzum. Evde bile işi düşünüyorum sürekli. Başlayalı 2 ay oldu ama önümü göremiyorum. Düşüyorum, kalkıyorum hadi devam yılmak yok diye gazliyorum kendimi ama bir şey oluyor gardım düşüyor tekrar. Meslekte 2. yılım. Daha önce de stresli çalışma ortamlarım oldu ama bir şekilde alıştım. Burada sorumluluğumun çok yüksek olması beni endişelendiriyor. Bu durum işime de yansıyor. Performansının çok altında çalışıyorum. Eski şartlarıma dönmek mantıksız gelmemeye başladı. İstemsiz olarak ilan kovalıyorum. Bir yandan da burada çalışmanın geleceği daha iyi. Acele mi ediyorum? Yok olmuyor demek için ne kadar süre lazım? Benzer durumları deneyimlemiş kişilerden tavsiye bekliyorum. Teşekkürler.


 
Rahat olmazsan yapamazsın. Rahat olursan yaparsın. Bu seni güçlendirecek. Olayları kontrol altına almaya çalış. İnsanların dertleri işi ilgilendiriyor mu? İş yapmamak isteyenler kimler? Neyi savunuyorlar? Analiz etmek gerekiyor.


  • dissendium  (22.12.23 22:52:09) 
müdürün eline ipleri vermeyeceksin bir yerde sınırını bilmesi gerektiğini gerekse duraksayarak gerekse cevap vermeyerek belli edeceksin.
gerekirse seni sinirli bilecekler yüklenmeyecekler. iş yaşamından öğrendiğim budur ki çok zorlu 2 cfo ile çalıştım bağımsız denetimden gelen.
personelede aynı şekilde şuanki cfo milleti öttürüyor hepsi mum gibi çalışıyor
kendine yüklenme belliki müdürün işin çakalı yavaştan tavır değiştirmeye başla
yok olmuyorun bence en azı 1.5 sene, cv içinde 1.5 sene beklenmeli derler hep
  • eja  (22.12.23 23:22:58 ~ 23:23:47) 
@eja müdürün işin çakalı olduğunu nasıl anlayabiliriz? Hep arkamda duracak söylem ve eylemleri oldu şimdiye kadar. Ama yeri geldiğinde de politik davranabiliyor üst yöneticiler.

Beni yoran esas şey sektör değiştirmek aslında. Biraz radikal bir geçiş oldu. Belli bir oryantasyon süresi olmadan dümende buldum kendimi.
  • mekaniker  (23.12.23 00:05:05) 
2 senelik deneyim ile 20 kisilik ekibi idare etmen cok zor.
yerinde olsam mudure benim ustume daha deneyimli birini alin derim, sen mudur yardimcisi falan gibi birsey olmaya oyna.

  • cooperr  (23.12.23 01:49:03) 
2 senelik deneyimle 20 kişi mi yönetiyorsunuz? Durum buysa zorluk yasamaniz normal. Ki 20 tane farklı kişiyi efektif yönetmek de oldukça zor iş. Benim 3 ülkede 7 elemanim var, onlari bile yönetmek zor ki böyle islerini yaptırmak falan değil sorularina cevap vermek vs. Siz 20 kisi demissiniz. Organizasyonel de bir sorun var gibi.


  • logisticsmanager  (23.12.23 03:01:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.