[]

Gta triology soruları

Selam hiç gta oynamadım ama aldım bunu ps4’e.

1: eski oyunlar ya, oynasam güzel gelir mi?
2: en hikayeli en güzel hangisidir hangisini oynayayım?

 
1. ben de alıp nostalji yapmak istemiştim. bunca yıl sonra çok sarmadı.
2. en iyi hikaye gta 4 bence. en iyi oyun gta 5.

  • brakgn  (05.12.23 18:03:05) 
vice city ve san andreas bence cok guzel. yine baslasam bitiririm kesin.


  • bohr atom modeli  (05.12.23 19:08:03) 
çok üst düzey hikayeleriyle falan ön plana çıkan oyunlar değil eski gta oyunları ama zamanına göre devrimsel oyunlardı genelde büyük olay yaratmalarının sebebi buydu. günümüzde baktığınızda artık görev yapıları, hikayeleri, açık dünyaları, mekanikleri fazlasıyla sıradanlaşmış, basitleşmiş, eskimiş gelecektir o gün için acayip olan şeyler. o yüzden şu gün oynanırsa keyif vereceğini çok düşmünmüyorum bence gta 5'ten başlanmalı. amaç eski oyunlara yapılan referansları falan anlamaksa youtube'dan özet izleyin veya netten özet okuyun derim ben oynamak yerine.

o üçlü için fikrim de ben en çok vice city oynadığım için bende özel bir yeri vardır ama genelde san andreas daha çok beğeniliyor. san andreas benim pcde yoktu sadece internet cafelerde oynuyordum o yüzden vice city kadar yer etmedi bende.
  • pietro crespi  (05.12.23 19:19:16) 
Vice city ve san andreas'ı hem internet kafelerde hem evde çok oynamıştım ama gta 3 bende yok. Hiçbir internet kafede de görmedim. Hatta bunların trilogy olduğunu öğrenince baya şaşırmıştım.

Bu trilogy remake'i (ya da remastered mıydı emin değilim) hiç beğenilmemişti ilk çıktığında. Rockstar dandik bir ekibe yaptırmıştı falan. Oyunlar zamanına göre iyidir de şimdi ehh yani.

GTA IV ve V oynamadım hatta V'e ve şimdi fragmanı çıkan VI'ya gereksiz bir nefretim var. IV hikaye olarak daha çok övülüyor. V de açık dünya olarak hâlâ geçilemedi deniyor 10 senede.
  • nundu  (05.12.23 22:41:15) 
1- Grafikleri biraz yavan gelebilir; ama güzeldir. özellikle san andreas'dan itibaren gta hikayeleri olgunlaştı, politikleşti ve ABD toplumuyla ilgili ince toplumsal göndermelerle doldu taştı.
2- Kesinikle GTA 4! GTA serileri genellikle "neşeli", oyunlardır. Bunun tek istisnası GTA 4. GTA 4'de Rockstar son derece karanlık, ciddi ve gerçekçi bir hikaye anlatımı denemiştir.
"Amerikan Rüyası'nı" yaşamak geçen bir gemiyle kaçak olarak kuzeninin yanına gelen eski bir komünist doğu bloku ülkeden gelen Nikko Bellic'i oynuyoruz ki üçten beri tüm GTA'ları oynayın birisi olarak benim en çok sevdiğim GTA ana karakteridir kendisi.
  • pangea  (06.12.23 12:58:04 ~ 13:12:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.