[]

Fransızca öğrenmek

Fransızca öğrenmek istiyorum. İleri seviyede İngilizcem var diyebiliriz.

Fransızca için nereden başlamalıyım? Çalışıyorum, kurs falan pek olası değil o yüzden.

Duolingo gibi uygulamalar işe yarar mı veya uygulama site kitap ne önerirsiniz

 
busuu'dan çalışıyordum ben, işe yarıyor gayet güzel.
onun dışında fransız kültür online ders açıyor ona yazılırsanız kesin sonuç alırsınız.

  • veritaslibertas  (27.11.23 17:15:49) 
Fransızca bir ingilizce ispanyolca değil, hatta almanca bile değil. Yazılan ve okunan dağlar kadar farklı. Online fransızca öğrenmek çok zor. Şehrinizde fransız kültür veya iyi bir fransızca kursu varsa oraya gidebilirsiniz.


  • mikahakkinen  (27.11.23 21:46:11) 
bir fransızca kursuna gitmeniz şart. online alacağınız eğitimler extrası olur işin ama tam olarak sadece bir program ya da film/dizi aracılığıyla öğrenilebileceğine ben inanmıyorum hele ki bu fransızca gibi bir dilse.


  • zen1th  (27.11.23 22:10:26) 
language transfer uygulamasini ek olarak kullanmanizi oneririm. yazmadan ders yapan iki kisiyi dinleyerek ilerliyorsunuz. sadece ses kaydi. reklam yok.


  • supergirl  (27.11.23 22:14:49) 
internetteki egitim araçlarinin pek de etkili oldugu söylenemez. En güzeli klasik metodlarla yapilani.


  • Yourcousinmarvinberry  (03.12.23 20:35:47) 
Hocam dil ögrenmekten once yapilmasi gereken ilk sey mevzuyu ayikmaktir.
Bunun icinde bence a1 ve a2 kurunu almaktir. Olayi az bucuk ayikinca kendine bi yol cizebilirsin. Bu seviyelerde yuzyuze temel atman gerekiyor sonrasinda online a falan gecersrn yada kafana gore takilabilirsin daha saglikli olur

İstanbul taksim frwnsiz kultur var giriste baya ovuyorlar. Gidemem diyorsan udemy falan olabilir ama ben denedim bole seyleri sana soyledigim en iyi yol a1 a2 kursuna git once.
  • Zetnikov  (15.12.23 14:41:37) 
hem duolingo hem kitap hem youtube hem chatgpt hem basit seviyede hikaye kitabi hem online kurs. farkli acilardan yardirmalisin, tek bir kaynaktan pek ic acici bir ilerleme kaydedilmez. dil ogrenmek ya hep ya hic bir sey, asilman lazim.


  • hot potato  (15.12.23 17:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.