[]

Starfield vs Hogwarts Legacy

Starfield mı ? Hogwarts Legacy mi?

Starfield game pass ile beleş olacak bu arada.

Ama yer açmam gerekecek ikisinden biri için.

 
ikisi de çok benzer oyunlar bence. keşif, tekrarlayan zayıf combat. ortak başarıları ise her ikisi de kendi dünyalarını büyüleyici şekilde sunuyor. yani sci-fi mı yoksa potter evrenini mi daha çok merak ediyorsanız onu satın alın bence.


  • kent sakini  (25.11.23 22:03:25) 
İkisinin de artıları eksileri var. Ama ben şahsen starfield'da daha çok vakit geçirip daha çok eğlendim.


  • hakmut  (25.11.23 23:26:51) 
Hogwarts Legacy, bu evrende geçen ilk büyük oyun. Ayrıca firmanın da ilk ciddi oyunu. O açıdan bakarsak gayet güzel bir oyun ama tabii eksikleri de var. Çocukluğundan beri böyle bir oyun hayal eden bir HP sevdalısı olarak çıktığı hafta deli gibi oynadım bitirdim. Tekrar oynar mıyım tartışılır.

Starfield, bethesda gibi bir dev tarafından yapılan bir oyun. İçerik açısından inanılmaz zengin olduğu söyleniyor. Eksikleri de var ki böyle büyük bir marka olduğu hâlde yılın oyunu adayı olmadı. Ben oynamadım uzay teması çok sevmediğim için ama sonuçta büyük çaplı bir oyun yapmak bethesda için bile kolay değil.

HP evreni seviyosanız HL, yok uzay severim daha çok içerik olsun derseniz Starfield oynayın
  • nundu  (26.11.23 00:33:10) 
hogwarts legacy'yi bilemiyorum; oynamadım; ancak bende xbox game pass var. starfield game pass'e çıktığı gibi geldi.
iki kalas bir heves indirdim... tam beklediğim gibi çıktı; ölümüne sıkıcı ve ruhsuz bir oyun olmuş tıpkı bethesta'nın doom eternal hariç diğer tüm açık dünya oyunları gibi.
savaş mekanikleri dandik, diyaloglar vasat, npc'ler aşırı donuk, grafikler eh işte seviyesinde. toplam 1 saat ya oynamış ya oynamamışımdır... dayanamayıp sildim.
böyle şişirilmiş dandik açık dünya oyunları bir kez daha bana rockstar'ın neden dünyanın en iyi oyun firması olduğu gösteriyor bence.
  • pangea  (26.11.23 12:20:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.