[]

playstation oyun kütüphanesi

arkadaşlar geçen gün de sormuştum. playstation plus extra üyesi olarak, extra kataloğunda yer alan oyunu zamanında indirmişim, ama sonradan oyun katalogdan çıkarılmış, öyle olunca ben katalogdayken indirdiğim oyunu da oynayamıyormuşum. şurada sormuştum: www.eksiduyuru.com

peki tamam, katalogdayken kütüphaneye ekleyip, katalogdan kalkınca oynamamayı kabullendim.

peki ben bu zamanında indirip, katalogdan kalktığı için oynayamadığım oyunları niye hala kütüphanemde görüyorum? tamam oynayamıyorum işte. kaybol kütüphanemden. konsoldan girip indirdiğim oyunu cihazdan sildim. harddiskte yer açıldı okey, ama sıfatı hala kütüphanede duruyor.

bilgisayardan girince üstünde kilit işaretiyle görüyorum. konsoldan girince kilit işaretiyle de değil, kütüphanemde normal olarak görüyorum. ama ne indirebiliyorum, ne oynayabiliyorum. onlara tamam, katalogdan kalkınca indirip oynayamıyorum artık. ama silemiyorum da. tamam bi bok yiyip zamanında indirmişim. oynatmayacaksan, katalogdan kalktıysan oradan da kaybolsana. niye kalabalık ediyorsun ya?

bir türlü bulamadım. kütüphaneye eklediğim şeyi silemiyor muyum? pişman oldum anasını satayım ya, oraya eklenen kaybolmuyor, silinmiyor. satın aldığım ya da beleşe eklediğim oyun dasilinmiyor. görmek istemiyorum ya vazgeçtim ulan. kaybol kütüphaneden, silin. hiç görmeyeyim. bi bok yiyip ekledim diye orada görüp durmak zorunda mıyım? kütüphaneden sil, kütüphaneden kaldır gibi bir seçenek yok, aramadığım yer kalmadı, bulamadım.

nereden siliyoruz da oyun kütüphaneden tamamen, hiç eklememişcesine kaybolsun?

 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.