[]

Telefonum Bozuldu, Yeni Telefon Konusunda Fikir Aranıyor :)

Merhabalar duyuru ahalisi. An itibariyle 2 senedir kullandığım N95 8gb'ın tuş takımı çalışmamaya başladı, ben de bu fırsat bayadır gözüm olan şu iphonelardan bir tane alayım diyorum; ama malum 4. versiyon çıktı, eylül gibi gelecekmiş piyasaya. Şimdi, sorum şu ki, sizce iphone 4'ü beklemeli miyim? Yani 3gs ile arasında cidden beklemeye değecek kadar bir fark var mı? 3gs'ye ios4 ü kurup kullanırım 3gs alırsam.

Tabi hepsinden önce fiyatı şu anki 3gs fiyatından ne kadar fark olur ki, bu da gayet önemli bir faktör :)

Belirteceğiniz fikirler için şimdiden hepinize çok teşekkür eder, iyi günler dileirm :)

 
google nexus one al


  • nawres  (03.07.10 19:15:48) 
htc desire ya da samsung galaxy s

samsung'un android 2.2 güncellemesini yayınlayıp yayınlamayacağını biraz bekleyip görmek lazım almadan. ama onun dışında galaxy s her türlü eline verir iphone'un.
  • burbat  (03.07.10 19:26:18) 
Omnia kullanmıştım 1 hafta gibi bir süre için, o haftadan sonra Samsung'a tövbe ettim, öbür telefonlaraysa bakayım bir :)


  • puppets  (03.07.10 19:39:15) 
bu modeli diğerleriyle karıştırmamak lazım yalnız. ben de sizin gibi samsung'a mesafeli yaklaşan biriydim ama bu modeli gerçekten farklı. hem en güçlü modelleri olduğu için oldukça önem veriyorlar hem de android işletim sistemini kullanması oldukça avantaj sağlıyor. youtube'dan desire ve iphone 4 ile karşılaştırmalarını izleyip farkı görebilirsiniz. kolay gelsin. güle güle kullanın diyim şimdiden alacağınız telefonu:)


  • burbat  (03.07.10 19:48:00) 
nexus one ile htc desire'ı pek gözüm tutmadı, samsung'a ise kesinlikle ön yargım var :)

şu iphone konusunda yorum yapacak yok mu ki?
  • puppets  (03.07.10 20:57:24) 
iphone 4 hakkında yorum: iphone 4 alma.


  • tahsin sutcuoglu  (03.07.10 21:18:15) 
nexus one'i gozun tutmadiysa hic bisey alma.


  • nawres  (03.07.10 23:54:32) 
@nawres

bu tavır niye bunu anlamıyorum işte, beğenmedim telefonu sevmedim, ne demek bunu gözün tutmadıysa hiçbir şey alma? Böyle gereksiz yorumlar istemiyorum ben açıkçası.

İyi geceler dilerim.
  • puppets  (04.07.10 00:31:55) 
google'in kopeeyim ondan oyle diyorum.

ne bu agresiflik:) bi de tik atmamissin benim cevaplarima, ilahi:))
  • nawres  (04.07.10 00:56:50) 
hocam gözünü kapat git bi samsung wave al


  • etna  (04.07.10 02:36:13) 
Wave de bugün televizyonda dikkatimi çekti, ona da bakacağım.


  • puppets  (04.07.10 10:45:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.