[]

Araba tercihi

Merhaba, kasim sifir arac kampanyalari uygun geldi, asagidaki 4 modelden hangisi makuldur? 1.3’e kadar cikabiliyorum. Aractan beklentim sehir ici agirlikli kullanacagim, uzun sure satmayi dusunmuyorum. Surus guvenliginin yuksek olmasi onemli. Ayni zamanda ikinci el satisi rahat olsun istiyorum.

1-hyundai i20-2023 1.0 T style dct —> icime en cok sinen bu oldu, hem fiyati hem de ilk arac icin kullanimi kolay yorumlarini okudum. Ayrica guvenlik donanimlari standart geliyor, cogu arac ek ucretle satarken bu ozelligi iyi geldi. Ayrica tasarim olarak da hosuma gitti.

2-Ford fiesta 2023 —> I20’e gore pahali ama cogu sitede herkes fiesta’yi onermis. Bu arac artik uretilmeyecek. Satin almak 2.el satisinda sıkıntı yaratir mi? Uretimi bitmis bi arabayi almak mantikli mi?

3-Toyota Yaris —> bunun da fiyati oldukca yuksek ama japon arabalari malum. 300K fazla vermeye deger mi siz japon diye? Yoksa ilk arac icin bu dusunulmemeli mi?

4-Volkswagen Polo 1.0 tsi dsg Life > bu donanimi secsem bile guvenlik donanimlariyl beraber fiyati cok ucuyor. Yine de fiyati hak eder der misiniz?

 
I20 alirim. Ama otomatigi dsg ile falan karsilastirilamaz.

Yaris de çok iyi ama daha ufak.

Vw son seride dokunmatik/ekran sistemi konusunda baya şikayet vardi.
  • logisticsmanager  (11.11.23 00:31:43) 
polo tabii ki.


  • jelly bear  (11.11.23 01:45:38) 
Eşimde i20 var, araç çok hızlı yıpranıyor. İkinci elde 4-5 yıllık i20’leei görmenizi öneririm. Bütçe yetiyorsa tercih kesinlikle polo/fiesta/yaris/i20 olmalı.


  • en bi orijinal  (11.11.23 08:14:15) 
1. polo
2. fiesta
3. yaris
4. i20
  • joooper  (11.11.23 09:41:30) 
Yanıtlar için çok teşekkürler. Ford fiesta’nın üretiminin durması ileride sıkıntı yaratır mı peki?


  • austenn  (11.11.23 10:27:20) 
Paran varsa polo yok dersen i20. Yaris japon olabilir ama sınıfına göre al satı düşük. Forda hiç girme Türkiyeye atılan en büyük kazık forddur.


  • mikahakkinen  (11.11.23 22:43:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.