[]

en sevdiğiniz/en çok güldüğünüz behzat ç sahneleri? (spoiler)

iyi akşamlar dostlar,

behzat ç.'den en sevdiğiniz yahut en çok etkilendiğiniz, güldüğünüz, kısacası sizin için öne çıkmış sahneleri paylaşabilir misiniz? link varsa daha iyi olur ama sadece anlatsanız yine yeterli. şu kaşık oynayan ukraynalı kız videosunu gördüğümden beri harun'un larissa'yla tanıştığı sahne aklımdan çıkmıyor da o yüzden biraz duygulandım bu ara djdjfjd size de sorayım dedim.


 
-Boğazına vurup "tınnn" dediği,
-Ödül verdikleri törende "tabak iyi" dediği sahne.

  • heritage  (30.10.23 20:22:20) 
  • mtgs  (30.10.23 20:36:18) 
birden fazla behzat'ın birbiriyle konuştuğu bir sahne vardı ama hangi bölümdü onu hatırlamıyorum. erdal reisin ustalık eseri bence.


  • izole  (30.10.23 22:25:52) 
aziz başkomiserin behzat'a kendini acındırmak için "ben bu saatten sonra sadece torunum için yaşıyorum" tarzı duygusal bir konuşma yaptığı sırada "dedeee" diye bir anda içeri giren torununu küfür kıyamet kovduğu sahne

feridenin kocasının cesedini çıkarma planı yaparken harun'un "90'lar ha, nostalji diyorsun" repliği

boğazlar gitmiş+1

harun'un kurduğu "zaman her şeyin ilacı abi" cümlesine behzatın tepkisi

şevket ve muzonun çoğu sahnesi de tekrar izlediğimde bile güldürür hala beni.
  • kanatlı kontun müşfik öpücüğü  (31.10.23 00:50:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.