[]

Mini parfüm şişesi (kolay taşımak için)

Küçük çantada büyük parfüm şişesi taşınmıyor. Bunun için mini parfüm şişeleri var, parfüm şişesinden buna aktarıp küçük bir şekilde taşıyabilmek için. Çok kötü anlattım direkt link vereyim:
www.trendyol.com

Bu aletin kullanışlı, akıtma vs yapmayan modelini arıyorum. Kullanıp beğendiğiniz bir ürün varsa tavsiyelere açığım.
(Trendyoldaki yorumlar çok tutarsız, o yüzden hiçbirine direkt güvenip almak istemedim oraya buraya akması riskini göze almadım).

 
Sakın alma link attığın ürünün aynısını aldım 2 adet taşıma esnasını geçtim durduğu yerde bile akıtıyor ben bulamadım şahsen internet üzerinden parfümcülere sormanı tavsiye ederim.


  • alpi11  (20.10.23 01:29:29) 
Bende linktekinin aynısı var. Su gibi tazyikli bir şekilde püskürtüyor. Beğenmedim yani, çöp..

Sephora'dan 350 tl'ye bu var ama pahalı. www.sephora.com.tr

Aynısını aldım. Bunda da sıkıntı şu. Alttan dolduruyorsun da doldururken büyük şişeden illaki birazcık ziyan oluyor. Ama püskürtmesi iyi.
  • Cesario  (20.10.23 06:43:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.