[]

Kedi Uzmanları. Kaka mevzusu

Benim balkona dönem dönem farklı kediler takılıyor. Mama vs yiyorlar. 3 tane de kedi evi koydum kış için. Karda vs yatıyorlar.
İkidir balkonda kaka buluyorum. Hiç olmazdı. Evde sürekli durmadığımdan yapanı bilmiyorum henüz.
Bunu nasıl engelleriz? Kediden çok anlamam ama yattığı yere yapmaz diye bilirim. Direkt evlerin yanına yapıyor hayvan.


 
kumlar düüzenli temizlenmiyorsa kuma yapmayıp etrafa yapıyorlardır.


  • veritaslibertas  (14.10.23 20:34:37) 
Normal koşullarda kediler gidip toprağa yapıp kapatır. Sağa sola kaka yapılıyorsa genelde sağlık sorunlarından (fiziksel ya da psikolojik :) oluyor amabalkon dediğiniz için muhtemelen kavga ediyorlardır ve korkudan salıyorlardır :) şaka değil, bu tür gerginlkiklere böyle tepki veriyorlar :) mamadan, mıntıka belirlemeden veya çiftleşmeyi reddetmeden dolayı olabilir. ben de bizim apartmana girenlerinkini çok temizledim her arbededen sonra :)


  • e mice  (14.10.23 22:43:07) 
@veritaslibertas, balkon teras gibi, üstü açık. Kum koyma şansım yok. Zaten burada çok kedi var. Kumla başa çıkılmaz.

@e mice, hiç olmuyordu bu zamana kadar. Arka arkaya 2 kere olunca balkonu biri tuvalet belledi herhalde dedim.
  • arnold schwarzeneger  (15.10.23 12:33:24) 
bellediyse sıkıntı. helasının üzerine dam uydurup çam peleti koy bence. odunsu bir madde zaten, kum gibi sağa sola saçılmaz. kakayı hemen malzemenin üzerinden alıp atarsın poşete. bu şekil bir yönlendirme yapman şimdilik aklıma gelen çözüm.


  • deranzo1  (15.10.23 12:47:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.