[]

Beşiktaş'ta date için cafe önerisi

merhaba bir kız arkadaşımla buluşacağım instagramda tanıştık ve bi kahve içelim dedik, beşiktaşta önerebileceğiniz güzel bir cafe var mı bunun için




 
Dolmabahçe Sarayı'nın içinde ilk güvenlik noktasını geçtikten sonra sağ tarafta Dolmabahçe Kafeterya var ya. Mapsten bakın. Deniz manzaralı en azından.

Yine Dolmabahçe Sarayı'ndaki Resim Müzesi'nin içinde Şeker Ahmet Paşa salonu var cafe olarak. Cam kenarına denk getirirseniz çok güzel olur. Limonluk Cafe değil, resim müzesi binasının içinde girişte solda. Müze kartınız olsun her ihtimale karşı. Mapsten bakın, ama dolu olursa kızı sürüklemeyin oradan oraya. Sonra sıkıntı çıkmasın. Hele benim yüzümden olursa.. vicdan azabımdan ölürüm..

Yıldız parkının ilerisinde Voi Cafe var. Oaraya da mapsten bakın.

Karşı tarafı tanıyan sizsiniz. Gözü yükseklerde arabayı vale bırakacağınız, elit bir şey olacaksa Tarabya'da Big Chefs var. Emirgan'da Dilek pastanesi var. Beşiktaş olmadı ama örnek olarak yazdım. Ne tarz bir mekan olsun diye.
  • Cesario  (30.09.23 10:32:01) 
Yıldız park
Yıldız korusu

İçerisindeki voi cafe güzel cidden, hem orda doğa içerisinde yürüme imkanı da olur. Doğa yaklaştırır hem.
  • picassoishere  (30.09.23 12:45:44) 
Petra


  • fakat  (30.09.23 22:27:15) 
  • nhk ni youkosu  (30.09.23 22:37:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.