[]

Mudure soylemeden is basvurusunda bulunmak

Merhaba, cok uluslu bi firmada calisiyorum. Avrupa basta olmak uzere cok fazla ilan yayimlaniyor her gun. Benim bu isyerinde hedefim zaten yurtdisina gitmekti. Bunu yoneticim de biliyor ama bana surekli 3-4 sene sonra mudurlugunu al oyle git diyor. Ama bunu deme nedeni tamamen kendini kurtarma amacli. Benim yaptigim isi yapacak biri yok su anda. 1 yil icinde bile ayrilsam bunu sikinti olarak goruyor. Kendi de 3-4 seneye emekliye ayrilmayi planliyor. Kendi ayrildiktan sonra benim mudur olup olmamam ya da gitmemem cok umrunda degil. Zaten cogu davranisi cok bencilce. birkax gozlem sonrasi artik kendi istegime gore karar vermenin iyi olacagini dusundum. Sorum su; mudurun haberi olmadan bu yurtdisi islere basvurup gitme olasiligi nasildir? Sirkette daha once bunu yapan 1-2 kisi olmus ama cesur davranmam bana sikinti yaratir mi emin olamiyorum.




 
iş hayatında cesur davranmak sıkıntı yaratmaz, aksine korkak olursan sıkıntı olur.
müdür sizin eşiniz ortağınız değil. son dakikaya kadar hiç bir şey söylemek zorunda değilsiniz.

  • nuisance  (23.09.23 16:35:54) 
Şimdi bizim şirkette de benzer şeyler var. Yani bana misal şirketin başka bir ürün grubundan teklif geldi. Kendi müdürlerime söyledim. Onlar da tamam konuş onlarla, biz de karşı teklif yapalım dedi.
Ama onun dışında isteyen istediği şeye başvurur. Normal bir ilişki olsa olmasi gereken ilk müdürünüze söylemek olmalı ama çok iyi bir ilişki olmadığı için başvuru yapmanizda sorun yok.

Normalde yaratmamasi lazım. Sonuçta şirket içinde kalmaya calisiyorsunuz.
  • logisticsmanager  (23.09.23 16:46:48) 
Başvuruyu hangi platformdan yapacaksın? Şirketin kendi hcm ya da erp'si üzerinden yaparsan onun onayına düşecektir.

İşin teknik kısmı haricinde, haberi olup olmaması öğrendiğinde işine taş koyması açısından önemli. Şirket kültürüne de bağlı olarak, yöneticinin rızası olmadan bu süreçleri ilerletmeyebilirler. Sonradan öğrenirse taş koyma ihtimali de daha fazla, o yüzden söyle derim. Kendimi o süreçte görmek istiyorum dersin, network yapmış olurum dersin, zaten sanmıyorum beni seçeceklerini xx sebepten dersin. Deneyeceğim dediğinde seni durduracak değil, baktın süreç ilerliyor, negatif bir şeyler görüyorsun, ik'ya bilgi verirsin.
  • Bruce  (23.09.23 17:00:01) 
Benzer durumdayım. Başvur geç.


  • dissendium  (23.09.23 17:28:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.