[]

Bu Araba Alınır mı?: Hyundai Santa Fe 2.0 CRDi Premium 2005

Selamlar,

İlk aracım olacak. Otomatik SUV araç almak istiyorum. Aşağıdaki ilandaki aracı değerlendirebilir misiniz?

www.sahibinden.com

Bunun dışında yine yaklaşık 500 bin TL'ye kadar olan araçlar arasında Chery, SsangYong ve Suzuki Jimny ilgimi çekiyor. Ne dersiniz?

Chery için örnek:
www.sahibinden.com

Not: Sedan ve hatchback modellere tamamen kapalı değilim.

Teşekkürler.

 
türkiye şartlarında 200bin km üstü üstelik dizel araç ben olsam almazdım. araç çok yaşlı, geçmişi bilinmiyor, büyük risk.

ben olsam o bütçeye uyar mı bilmemekle birlikte en boş paket dahi olsa yeni dacia falan alır dertsiz tasasız binerdim.
  • orient blue  (12.09.23 14:01:29) 
bu araba alınmaz. neden?
öncelikle dizelin bir esprisi kalmadı.
200 bin üzeri dizel arac alınmaz.
araba full boyalı tahminen cürümeye baslamıs.
yaşı cok büyük. neredeyse 20 yaşında.
bu araba cok yakar. yetiştiremezsin. 2 motor dizel.
  • sizofren06  (12.09.23 16:37:54) 
sizofren06 +1.
çok yaşlı araba, sanayi dostu olursunuz.

  • rhan  (12.09.23 17:31:02) 
Saatli bomba.


  • alperz  (12.09.23 18:08:10) 
alınmaz, üstüne 100-150 masrafı göze alıyorsan olabilir. aracı alıp 100-150 daha harcayıp tüm eksiklerini, riskli noktaları giderip 3-4 sene binersin.

tek istisnası var araç tanıdığın, bildiğin bir araçtır. eski sahibini tanırsın. o da çok titiz biridir aracı hor kullanmamış ve bakımlarını aksatmamıştır. bu kadar şanslı olabilir misin ?
  • orpheus  (12.09.23 20:20:18) 
ben 2002 jeep wj aldım 2.7 crd, 1 senedir biniyorum, alalı 19 bin km oldu, kmsi 385binde. Uzun yola da gittim eşim hergün işe gidip gelirken de kullanıyor, oldukça memnunuz. Bakmıları sürekli aynı serviste yapılmış ve eski bakım evrakları mevcut, ne zaman ne yapılmış belli yani. Eğer geçmişi bilinen ve ustası olan bir araçsa alınır, bizim ülkede bakımları düzgün yapılmadığı için millet korkuyor alınmaz diye birşey yok, diğer aracımda 325bin km'de canavar gibi.


  • mirty  (12.09.23 20:56:27 ~ 20:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.