[]

rte'nin kadin voleybol milli takimi hakkinda soyledikleri

basin, sosyal medya, eksi vs... herkes bunu ebrar'i savunuyor olarak gormus. ama bana gore her iki anlama da gelecek kargacik burgacik bir beyan olnus. hem birlestirmeden bahsediyor sonra bozgunculuk diyor hem bir grup azinlik diyor. azinlik olan lgbtliler degil mi zaten?

yani su beyanati cumlelere bolseniz her bir cumle farkli anlama geliyor. kici basi ayri oynayan bir beyanat bence.

siz ne dusunuyorsunuz?

"Kültür sanat, spor gibi hepimizi birleştirmesi gereken alanları bozgunculuk aracı haline getirmeye çalışanları görüyoruz. Hiç kimse kusura bakmasın bu ülkeyi bir grup azınlığın görenlerin devri kapanmıştır. Tüm bireylerin yaşama, kendini ifade etme ve oy tercihlerine saygı göstermek zorundayız."

 
Savunuyor demeyelim de kutuplaştırıcı dilden uzaklamış daha kucaklayıcı bir dil kullanmış ilginç bir şekilde. Gerçek düşüncülerinin öyle olduğunu sanmıyorum danışmanları veya birileri seçim odaklı konuşması için taktiksel olarak yönlendirmiş olabilir oy vermeyenlerin de sempatisini kazanmak için.


  • ananiyimioguz  (07.09.23 13:10:08 ~ 13:10:26) 
ben de sizin gibi yorumladım bir cümle muhafazakarlara bir cümle sekülerlere. kim nereyi istiyorsa orayı alsın.


  • delidiyorum  (07.09.23 13:11:13) 
sonuçta bunlaaaeaar şortla voleybol oynuyor diyebilirdi. tepki çekmemek için pek ortalıkta görünmemeyi düşündüğü için öylesine ortaya karışık bir şey demiş geçmiş.


  • rhan  (07.09.23 13:29:51) 
Siz bir de seçimden sonra dinleyin.


  • alfired  (07.09.23 13:49:14) 
ya daha bugün rtük "lgbt propagandasına dur de" diye kamu spotu yayına soktu tüm kanallarda.

erdoğan'ı 2 gündür tanımıyoruz. söyledikleri gayet açık.

sadece rende binasından yönetildiği daha önce ortaya çıkan bazı twitter sayfaları bakın ebrar'ı savundu diye girdi. herkesin kafası o yüzden karıştı.
"bir grup azınlık" olarak sekülerleri görüyor. "tüm bireyler" olarak kendilerinden olanları görüyor. lgbtleri insan yerine koymuyor ki.
kendi kitlesini birleştirmeye milliyetçi-muhafazakar-merkezdeki atatürkçüleri vs tutmaya çalışıyor.
  • patronaj1  (07.09.23 13:52:27) 
çok fazla ortaya konuşmuş. tamamen politik hareketler. 2+2=4 dese matematiği bile sorgulama ihtiyacı hissederim.


  • lazpalle  (07.09.23 14:14:55) 
RTE geçen gün de ek mtv'yi eleştirdi galiba. Kendi kendine iyi polis kötü polis oynuyor gibi.
Bu paragrafta da klasik monserler, laiklikler eleştirisi gibi başlamış. Bunlar zaten kendi kesiminin duyunca orgazm olduğu ifadeler. Manası önemli değil. Tınısı yetiyor.

  • parka  (07.09.23 16:56:19) 
Tanımasak bilmesek ne güzel, ne yapıcı, ne birleştirici konuşma deyip takdir edeceğiz...


  •   (07.09.23 18:18:12) 
Muhalefetten umudu kesen bir kitle rte'nin en ufak bir açıklamasından medet umar olmuş. Biraz daha açıklama yapsa "yok ya o kadar da kötü adam değil" diyecekler. Muhalefet partilerinin durumu o kadar vahim işte. Yoksa rte ve lgbt'ye ılımlı yaklaşmak ne alaka yani.

Twitter'da çok var böyle şeyler paylaşan muhalif görünümlü ama Fahrettin'e hizmet eden hesaplar (23 derece benzeri haber hesapları)
Bu tarz demeçlerden öncesini sonrasını kırpıp ılımlı bir şey söylenmiş gibi paylaşıyorlar. Alıcısı da var maalesef
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (07.09.23 20:13:46) 
bence ebrar'ı savunan bir açıklama değil, ben tam aksi olarak anladım, özellikle alıntıladıgın paragraf net şekilde ebrar'ı eleştiriyor.


  • abelardo  (07.09.23 22:09:19) 
seçimi kazandığı gün otobüs üstünde konuşma yaparken bile "bunlaaarr legeeebeteli miiiiğğğ???" diye haykırıyordu.

adam baktı muhalefet çok pasif, o işi de üstlendi. hem iktidar, hem muhalefet. :D
  • motosiklet burclu adam  (08.09.23 01:01:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.