[]

torrent olayı

millet deli gibi davetiye arıyor ya torrent siteleri için benim kaçırdığım bir şey mi var diye merak ettim. mesela benim piratebay ve isohunt ile arayıp bulamadığım, bulup da indiremediğim hiç birşey yok desem yalan olmaz. bir farkı varsa davetliyeli sitelerin öğrenmek isterim.




 
davetiyeli sitelerde çok daha hızlı indirilebiliyor torrentler. buralara üye olanların bağlantı hızı yüksek oluyor genelde. ayrıca pek çok özel sitenin kendine özgü torrent profili var. mesela kimi sadece hd torrentler yayınlıyor, bir başkası sadece uzakdoğu filmleri yayınlıyor. haliyle o alanda kaynak daha fazla olabiliyor.


  • hevipeyra  (01.07.10 10:30:01) 
zamunda vardı eskiden millet deli gibi bunun davetiyesini arıyordu. Şimdi ise üye alımı açıldı. Ha bir de demonoid var tabi ki gözümüzün nuru.


  • winston insani  (01.07.10 10:31:05) 
rapid-torrent-cart curt. hepsinde aradığın dosyaya ulaşırsın. biraz alışkanlık biraz rahatlık meselesi.

mesela ben rapide alıştım senelerdir premium takılıyorum. torrent'in t sini bilmem. bulamadığım dosya da yok.

bir başkası da torrent'e alışmıştır rapid neyin uğraşmaz.
  • esmer  (01.07.10 10:32:34) 
ayrıca güvenli sitelerde virüslü torrente rastlamazsın, olursa hemen kaldırırlar yorumlara yazıp.


  • blackworld  (01.07.10 10:43:32) 
zamunda'nın alımı açık


  • o da olabilir  (01.07.10 11:00:05) 
bunlara ek olarak, türkçe içerikler için türk torrent siteleri de kullanışlıdır. tpb'de falan buralardaki kadar çok türkçe içerik bulunmuyor.


  • sanal uyku  (01.07.10 11:29:52) 
kurtlar vadisi'nin ilk 97 full bölümünü, ezel'in full bölümlerini, yahşi batı'yı, vavien'i, eyyvah eyvah'ı, recep ivedik'leri, kısacası türk dizi ve filmlerini hiçbir ücretsiz torrent sitesinde bulamazsınız. ya da bulursunuz da seed yoktur, 15 gün inmez.


  • kibritsuyu  (01.07.10 13:02:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.