[]

Kargo paketimi çalmış olabilirler mi

Hepsiburadadan bir ürün almıştım. Evdeyken kargonuz teslim edildi diye mesaj geldi. Zile falan basmadilar, aramadilar da. Kapıyı açtım baktım belki kapıya bıraktılar diye. Baktım yok.

Şubeye gittim, biz verdik nasıl olur diyorlar. Önce aradık biz sizi diyorlar, ısrar edince telefonlarını kontrol ettirdim çağrı geçmişini, benim numaram yokmuş. Dolayısıyla başta yalan söylüyorlardı.

Apartmanda güvenlik kamerası vs yok.

Hepsiburada çağrı merkezine kayıt oluşturdum.

Başka napmali?

Ürün pahalı bir şey değil ama bu pişkinlik sinir bozucu.

 
Kaybetmişlerdir.


  • glamdr1ng  (24.08.23 08:54:41) 
geçen benim paketimi başka birisine bırakmışlar. kadın aradı sizin paketiniz bende dedi, gidip aldım. öyle bir şeyde olmus olabilir. kargo firmasına kayıt oluştur, hepsiburada yerine. kargo teslimi için SMS ile kod geldiyse kimseye söyleme kodu. Teslim ettilerse ellerinde kod olması lazım şubenin. kodu söyleyemedikleri sürece teslim ettiklerini ispat edemezler.


  • hasansabbah  (24.08.23 09:21:42 ~ 09:39:42) 
bana da oldu sürat kargo ile. akşam geç saatte teslim edildi diye mesaj geldi. ertesi gün getirdiler. o gün yetiştiremeyip ceza yememek için o şekilde yaptılar sanırım.


  • inheritance  (24.08.23 10:01:13) 
bana da aynisini yaptilar, mesaj geldiginde sehir disindaydim. bi kac gun sonra kargo subesine gittim. yine ayni muhabbet teslim ettik dediler. sonra bekledim sube icinde arayip buldular kargoyu :) saka gibi.


  • tahtakafa  (24.08.23 10:25:57) 
bendeki benzeri bi durumda doğalgaz borusunun oraya bi yere sıkıştırmışlar şeklinde çıkmıştı. normalde asla bakmayacağınız ama kapı önü sağa sola baksanız belki çıkar.


  • a7x  (24.08.23 11:49:01) 
mesaj akşam saat 6-7 civarında geldiyse bir sonraki gün getirebilirler. şubedeki eleman sırayla otomatik teslim edildi yapmıştır aradan sizinkiler de kaçmıştır. birbirlerinden haberi yok genelde o çalışanların.


  • mr.goodcat  (24.08.23 13:00:48) 
Sizin imzanız ya da size gelen SMS kodunu iletmediğiniz için kime teslim ederseler etsinler tazmin işlemi yapılır.

HB müşteri hizmetlerine durumu izah edin. Teslim tutanağı talep edecekler kargo şubesinden, kargo şubesi ya gidecek bulacak kargoyu size teslim edecekler. Ya da tutanak yok diyerek tazmin işlemi gerçekleştirecekler.

Var sayalım kapıya bıraktılar, yine siz kodu iletmediğiniz için sorumluluğunuz yok.

Ekstra süreci hızlandırmak istiyorsanız, satın aldığınız mağazaya da durumu iletebilirsiniz, o da göndermiş olduğu şubeye tazmin için işlemleri hızlandırır.

Tazmin işlemi olacağından, siz aynı ürünü tekrar mı istiyorsunuz, yoksa ücret iadesi mi istiyorsunuz bunu da iletebilirsiniz.
  • c0sh_kun  (24.08.23 13:46:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.