[]

starbucks içeceği tavsiyesi

malum yaz aylarında olduğumuz için özellikle soğuk içecek için soruyorum. soğuk chai tea latte -özellikle ekstra nane şurubuyla birlikte- çok hoşuma gidiyor ama hep aynı içeceği içmek yerine arada bir başka seçeneklerle değiştirmek isterim. aslında beklentimi chai tea latte çok iyi karşılıyor hafif tatlı olacak ama bir milkshake, sıcak çikolata vs. içiyormuş kadar fazla tatlı da gelmeyecek. var mı böyle öneriniz? sanırım mevcut tatlı içeceklerin şekerini az isteyerek sipariş etmek de mümkünmüş o tarz bir şey deneyip beğendiyseniz o da olur.




 
"pupkin spice latte" diye bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam...
çok sevmiştim. onu tavsiye ederim.

  • pangea  (26.07.23 16:53:16) 
pumpkin spice latte de kışları favori starbucks içeceğim ama yazın olmuyor maalesef. olsa da soğuğu pek güzel olmazdı herhalde


  • semaforo de medianoche  (26.07.23 16:57:44) 
Kahve sayılıyorsa ben yazın buzlu ristretto bianco içiyorum.


  • Amaranta ursula  (26.07.23 16:58:40) 
soğuk karamel makiyato ve flat white fena değil.
soğuk latte americano da olabilir.

onun dışında kahvesiz olarak berry ve orange-mango güzel.
  • jelly bear  (26.07.23 17:02:33) 
amaranta ursula: kahve olması iyi de hafif tatlı -çok değil hafif- bir şeyler arıyorum dediğim gibi. bu sanırım tatlı değil.

jelly bear: karamel makiyato fazla tatlı flat white ve latte americano da tatsız arası yok mu hocam kahvelerden?
  • semaforo de medianoche  (26.07.23 17:06:30) 
karamel makiyato bi tatlı bi tatsız oluyor eşit karışmadığı için.
aklıma gelen başka yok açıkçası diğerleri hep tatlı şeyler.
tatsız gelen bi içeceğe şurup ekletebilirsin belki.
  • jelly bear  (26.07.23 17:11:30) 
sizin ilacınız. eksisozluk1923.com

starbucksin kahve bazlı tek frappucinosudur.
şekeri fazla gelirse şurupu yarı yarıya koydurun.
  • nuisance  (26.07.23 21:38:43) 
@nuisance: frappucino espresso tam tarif ettiğim tarzdaydı çok beğendim teşekkürler.

bir de başka merak eden varsa diye yazıyorum salted caramel cream cold brew denedim. internette hiç beğenmedim çok tuz tadı geliyor falan demişler hep ama ben sevdim baya o da soruda anlattığım tarz gibi tatlı ama az tatlı bir şeydi. ekstra vanilya şurubu eklettim o mu dengeledi tuzu bilmiyorum. özellikle biraz zaman geçip iyice karışınca güzel oldu gayet.
  • semaforo de medianoche  (29.07.23 00:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.