[]

Kolay Utu

Merhaba, utu yapmayi gercekten hic sevmiyorum. Normalde de tisortler vs icin duzgun silkeleyip asinca cok sorun olmuyor. Ama bazen en azindan bazi tisortler, pantalonlar ve gomlekler icin de cok kirisiklik kotu gorunuyor. Bunu cozmek icin, boyle askidayken falan kullanabilecegim, normal utu kadar ugrastirici olmayacak ve en azindan yani kabaca da olsa duzeltecek bir urun var midir? Philips steam & go'yu gordum ama yorumlari da iyi degil gibi.




 
Aşırı buruşuk olmayan şeyler için Yumoş'un spreyi baya işe yarıyor. Yanına bir de buharlı el ütüsü ekleyince işiniz çözülür. Kiwi'nin basit ütüsünden ben ve iki arkadaşım gayet memnunuz.

Sprey: www.yumos.com
Ütü: www.kiwi-home.com
  • kobuzchu kiz  (12.07.23 11:10:56) 
tam dediğiniz mantıkta arzum steam rush kullanıyorum ve çok memnunum. normal ütü kadar pürüzsüz yapmıyor ama genel hatlarıyla kabasını alıyor ve çok hızlı bi şekilde kullanabiliyorum. ben normalde ütü hiç kullanmayan biriyim bu arada onu belirtmeden geçemeyeceğim ki beklentinizi ona göre oluşturun. tek eksiği tek başınayken biraz zor oluyor, askıya asıp ikinci bi kişinin gerdirmesi ile daha düzgün oluyor.

www.trendyol.com
  • a7x  (12.07.23 14:35:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.