[]

elektrikli dis fircasi

piyasasi 300 tl ile 25 bin tl arasi degisiyor inanilmaz genis bir skala. tavsiyeniz olursa alirim. ayrica hangi ozellik olmazsa olmaz bu urunde? neye dikkat etmeliyiz alirken?




 
en ucuzunu alin gecin derim. herkes alisamiyor, bir kismi bir sure sonra kenara kaldiriyor. belki onlardan olursunuz. ben seviyorum mesela ama ben bile her gun onu kullanmiyorum.

pilli olan modeller var. tatile gittiniz pili bitti diyelim, yeni pil takip devam edebiliyorsunuz. sarj aleti tasima veya icindeki sarj edilebilir pilin omru bitti derdi yok. (ben sahsen tatile goturecek kadar bagimli degilim)

bende sarjli var ama ben cidden en ucuzunu alma pesindeydim. oral b yine ama dumduz, ustunde hicbir isik neyin yok. sarjda olup olmadigini, ne kadar sarji kaldigini gostermiyor. kardesime ne kadar sarji kaldigini gostereni aldim. guzel ve gerekli bir ozellik bence. ben benimki kac saatte sarj oluyor bilmiyorum bile, gece koyup sabah aliyorum :D

oral b icin konusuyorum. farkli basliklarina aldanmayin. oral b'nin sarjli modellerinin kafalari birbirine uyuyor.

benim soyleyeceklerim bu kadar.
  • supergirl  (29.06.23 19:43:22) 
Basınç uyarısı veren olmasına özen gösterin yalnızca (literatürde nasıl geçiyor bilgim yok yazıyordur özellikler arasında). Fazla bastırınca kardeş dur etme eyleme bunlar da minedir diye uyarı veriyor. Diş hekimlerinin dediği bu, dikkatsiz kullanılırsa bin fırçalama gücünde dişlerin içinden geçebilme ihtimalimiz varmış.


  • hedep  (29.06.23 21:42:49) 
philips sonicare kullanıyorum 1 yıldır, kahve lekelerini epey azalttı. Bundan önce dönen elektrikli fıralardan kullanıyordum oral b mi braun mu hatırlamıyorum. Sürekli kanama oluyordu diş etlerinde. Öneririm sonicare i.


  • herseynasilbasladiysaoylebiter  (29.06.23 23:17:14) 
Ağız duşlu modellerinden öneririm.
Ben bazen üşeniyorum ama diş hekimim önerdi hem diş aralarının çürümesini geciktiriyor hem diş taşının oluşumunu azaltıyor

  • kararsızataletfilozofu  (30.06.23 00:32:33) 
Gecen hafta oral b Genius x aldım. tavsiye ederim. a101 in sitesinde ben aldıktan sonra indirimli satılmaya başladı. Uygulaması güzel ama bir süre sonra app açıp kullanmayı bıraktım. Yapay zeka merakınız varsa bununla hevesinizi alabilirsiniz. Para sorun değilse io serisine de bakabilirsiniz tabi. İo serisinin başlıkları özel, diğer modellerde kullanılamıyor.


Bu arada ayrıca ağız duşu da kullanıyorum. Waterpulse v 500 i aldım uygun olduğu için. Şimdiki aklım olsa manuel ağız duşu alırdım. Kullanmadım ama Ghdent 3 Kademeli Ağız Duşu'na bakabilirsiniz.
  • Gaip  (30.06.23 00:47:36 ~ 00:51:16) 
en ucuzu var bende de. ilk bir iki gun niye aldim bunu dedim. o hafta daha cok normal fircami kullandim. sonra hemen ertesi hafta alistim. gecenlerde acil cikacaktim bi baktim 2 saniye sonra sarji bitti. meger bosmus iste. sarj gostergeli bi model iyi olur aslinda.
sonra mecbur manuel olana gectim. o kadar benimseyemedim ki sarjli olani manuel kullanmayi tercih ettim. aklima geldikce aksamdan sarja takiyorum buna onlem olarak. yani gosterge de cok elzem degil.
biri soylemis baskida uyari veren modeller var. cok serte aliskinsan bu iyi olabilir. ama ben daha once fircalayarak mineme zarar veren biri oldugumdan yillar icinde sert davranmamaya alistim.
yani benim icin en ucuz oralb is goruyor.
app'le etkilesimli olanlari falan var neler yapiyor bilmiyorum ama bu sekilde isimi goren bi alet benimki su an. bazilari da hic alisamiyor makineye. ilk etapta en ucuzunu alabilirsin sonra yukseltirsin olmadi.
  • Kittie  (30.06.23 15:18:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.