[]

kurban bağışı için dernek önerisi

aklınıza gelen hangi dernekler var?
lösev aklıma geldi kızılay'ı düşünmedim açıkçası başka önerebileceğiniz hangi dernekler var?

hatta adımıza kesilen kurban'ın bir parçasını sembolik olarak bize gönderen dernek var mı? kızılayda eskiden böyle bir durum vardı

edit: mehmetcik vakfında varmış böyle bir hizmet. önerir misiniz?

 
Merhaba, istanbul dışı ve büyük kurumsal değil ama Bandırma Yardımseverler Derneği var. Bandırma çevresinde titizlikle hallediyorlar, siyasi ya da dini duruşu olan bir oluşum değil, gönğl rahatlığıyla düşünebilirsiniz. size de veriyorlar ama uzaklardasınızdır muhtemelen nasıl olur bilmem.
Aklınızda olsun :)

  • gadlemler  (20.06.23 16:44:22) 
Kızılay, şu an için yardım yapılacak son kurum. Bir sene kurbanların bir kısmını kesmeyip, parayı Türgev'e aktarmışlardı.

En güzeli imkan varsa, gidip yerlerinde konuşun. Ne yapıyorlar, nasıl kesiyorlar, Gerçekten kesiyorlar mı yoksa, bağış olarak mı kullanıyorlar, etleri, derileri nasıl değerlendiriyorlar vs. sorun. Gitme imkanınız yoksa, sitelerini inceleyin, telefonla sorun. Ona göre karar verin.


.
  • kartallar yuksek ucar  (20.06.23 16:54:04) 
Duyurunuzda ası geçen büyük derneklerin hiç birine güvenmiyorum artık. A'dan Z'ye...lokal tercih edebilirsiniz.
y ad abelki para vermeyi de tercih edebilirsiniz...biz de hep kurban keserdik artık bölüştürüp maddi yardım yapıyoruz.
Et götürdüğümüz insanların evinde elektrik kesikti...
Herkesin paraya ihtiyacı var. Elbette bu benim düşüncem :):)
  • cccbehzatccc  (20.06.23 17:39:29) 
Bu yıl ilk kez bir vakfa ya da derneğe para yatırmama kararı aldık.
Zaten aralıklı olarak ihtiyacı olanlara gönüllü nakit yardım yapıyoruz.
Bir de gönüllü olmadığımız halde verdiklerimizi düşündük ve böyle bir karar aldık.
  • pro9it9is9  (20.06.23 19:36:29) 
  • mikahakkinen  (20.06.23 20:04:34) 
Kurban kesmiyorlar ama çok güvenilir ve güzel bir amacı olan bir dernek.
www.darussafaka.org

  • PhoenixRising  (21.06.23 12:27:15) 
en tecrübelisi, ihh


  • bir soru sorcam  (21.06.23 13:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.