[]

Istanbul’da Schengen vizesi icin iyi bir danismanlik firmasi?

Onerebilir misiniz? Ilk defa schengen alacak biri icin gerekli.

Tesekkurler


 
Mutlaka birilerinden yardım istiyor olabilirsiniz ama ben yine de yazayım.
Danışmanlık firmalarının sizin yapacaklarınızdan farklı yaptığı tek birşey yok. En fazla randevu saati alırlar. Belgelerinizi topladıktan sonra başvuracağınız ülkenin talep ettikleri listesiyle karşılaştırma işi için veya o listeye bakıp "bu eksik" demek için o yüzlerce lira vermenize gerek yok, nacizane.

  • quaker  (14.06.23 18:01:31) 
Quaker+1

Toplanacak dökümanlar belli. Tek tek düzenlice hazırlayın, inisiyatif kullanmayın. Tam olarak nasıl sunmanızı istiyorlarsa (önemli yerlerin altını çizmeden, farklı dosyalama yöntemleri kullanmadan vb.) o şekilde sunun. Biraz da vize, pasaport işleriyle az çok haşır neşir olan bir tanıdığınıza gösterin yeterli. "Danışmanlık" firmaları gerçekten birşey yapmıyor ve aslında size sunabilecekleri bir hizmet de yok açıkcası. Sadece sizin adınıza (gene sizin onlara sunduğunuz bilgiler ile) rezervasyon alabilir ve hazırladığınız belgeleri (ki gene siz toplayıp hazırlayacaksınız, sizden başkası yapamaz) inceleyip eksik gedip var mı diye bakacaklar.
  • burka  (14.06.23 18:30:54 ~ 18:34:02) 
sorun zaten randevu bulamama. 1 aydır uğraşıyoruz nerdeyse. belge toparlamadn ziyade randevu alamama sorunumuz var. 1-2 de sorumuz var tabi ki.


  • nefertarii  (14.06.23 19:05:18) 
@nefertarii

Randevu alamama sebebinizi benzer bir duyuruda ben yanıtladım. Detayları aşağıdaki duyurudan okuyabilirsiniz. Ancak özetle bahsedersem bu iş karaborsa ve yasadışı bir şekle bürünmüş durumda. "Danışmanlık Şirketleri" ve "Acentalar" hem önceden randevuları dolduruyorlar hem de sahte rezervasyonlar vb. açıp bunu insanlara satıyorlar. Aciliyeti olan, başka imkanı olmayan insanlar da mecburen gidip bu vize sıralarını satın almak zorunda kalıyor.

www.eksiduyuru.com
  • burka  (14.06.23 19:49:42) 
instagramda ucuza uçak diye bir grup var, seyahatler ile ilgili çok ucuza bilet ve güzel bigiler paylaşıyor. 2 gün önce italya haziran ayı için yeni randevular açtı kontrol edin dediler, anında bitti randevular. benzer yerleri takipmederseniz daha kolay randevu bulabilirsiniz.

onun dışında firmaların farklı yapacagı bir şey yok +1, kendiniz başvurabilirsiniz
  • benaslinda  (15.06.23 10:11:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.