[]

eli beline koymak

bu kadınsal bir hareket mi?

markette kasada beklerken böyle buluyorum kendimi :)

pbs.twimg.com

 
Eylemsiz bir duruş pozisyonunda hayır. Dedikodu yaparken bir elinle de mimik yapıyorsan evet, swh.

Şaka bir yana, "eli beline koymak" eylemi kadınsı ya da erkeksi olarak etiketlenecek bir eylem değil tabi ki tek başına söylemeye çalıştığım şey budur.
  • Jazz  (11.06.23 11:11:41 ~ 16:34:31) 
nasil durduguna gore degisir. Thor gibi isen kadinsi degil:

www.scienceofpeople.com

boyle isen, kadinsi:

www.123rf.com
  • summerof69  (11.06.23 11:25:11) 
yorgunluk ve mod’la alakalı bence. ben sürekli kendimde böyle şeyleri gözlemler ve anlamlandırmaya çalışırım. genelde modum ve yorgunluğuma göre vücut dilim değişir. uyurken tek bacağı katlama, toplu taşımada eğilerek tel kullanmak, masada otururken tek ayağı destek olarak bi yere koymak vs..


  • buenosdias  (11.06.23 12:23:49) 
eli bele koymak kadınların daha çok yaptıgı bir harekettir.

kadınlar özellikle tartısma sırasında elini beline koyarak daha geniş görünürler.

kadınların bel bölgesi kalçalarına göre çok daha ince oldugu için daha yakısır.

erkekler de zaman zaman ellerini bellerine koyarlar. ben daha belimi çok yoran bir durum oldugu zaman ayakta beklerken elimi belime koyarım.

elini beline koydugun zaman elinin dışını beline koyuyorsan bu kadınsı bir hareket olabilir.
  • abelardo  (11.06.23 12:59:26) 
Öyle diyorlar, ben de çok yapıyorum ama umrumda değil. Rahat oluyor, yapmaya devam :D

Ben sık sık iki elimi birden koyuyorum hatta reyonda falan bir şeye bakarken.
  • akhenaten  (11.06.23 19:43:47) 
  • late viper  (11.06.23 22:59:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.