[]

Story'lerde neler paylaşıyorsunuz? (Whatsapp,Instagram)

İnsan, hayvan harici. Sb.




 
Wp story paylaşanlara iyi gözle bakmıyorum, haliyle ben de paylaşmıyorum.
Ig'de post atmaya değer görmediğim çektiğim fotoları ve anlık olarak ilgi çekici bişi görüyor ya da yapıyorsam onu atıyorum. Mesela geçenlerde gittiğim rakı mekanında memelerini ağzıma sokmaya çalışan bir dansöz paylaştım.

  • Bruce  (05.06.23 19:22:16) 
boyle seyler www.instagram.com

tiktok mizahi, mekan fotolari, sergi, dizi kesitleri falan bi ton sey paylasiyormusum
  • ala09  (05.06.23 19:42:01) 
Şarkı linki, doğal güzellikler (dağ, çiçek, yeşillik, ova vb. paylaşıyorum.


  • Amaranta ursula  (05.06.23 19:50:14) 
WhatsApp'ta story paylaşanlara iyi gözle bakmıyorum, haliyle ben de paylaşmıyorum +1
Instagram'da kitap, manzara, yeni denediğim tarif, insansız deniz, değişik bulut, kedilerimin gerizekalılıkları, müze/antik kent geziyorsam bir şeyler, etkinliklerde mekânı etiketleyerek bir şeyler...

* Edit: Çünkü Whatsapp'ı temel iletişim aracı olarak kullanıyorum. Rehberimde emlakçılar, 5 sene önce beraber çalıştığım çevirmenler, matbaacılar, babaannemin halasının torununun çocuğu, senede bir iki kez yazıştığım bankacı, eski apartmanımdaki meraklı komşu... var. Onların çok hisli cheesy mesajlarını, çocuklarının yıl sonu gösterisini, siyasi paylaşımlarını vs görmek istemediğim gibi benim her türlü geyiğimi de onların görmesini istemiyorum.
  • kobuzchu kiz  (05.06.23 20:02:35 ~ 20:15:34) 
Wp story paylaşanlara neden iyi gözle bakmıyorsunuz bana da deyin hele. Paylaşmayayım bundan sonra.

Ben komik şeyler paylaşıyorum.
  • komando kani var bende  (05.06.23 20:04:48) 
Wp'ta bir babam durum paylaşıyor :) Ben de iyi gözle bakmıyorum, saçma geliyor...
instagramda, resmi bayramlar, doğa ve nadiren sosyalleştiğim dostlarım

  • cccbehzatccc  (05.06.23 20:20:50) 
Instagram storyi günlük gibi kullanıyorum.
Hangi yemeği nerede yediğime bakmak için dönüyorum, ya da hangi etkinliği ne zaman izlediğime bakmak istediğimde bakıyorum gibi...
Whatsapp story kullanmıyorum.
  • mutekebbir  (05.06.23 21:22:12) 
- Yurtdışına çıkarsam gittiğim yerleri.
- Board game oynadığımızda board game'i.

  • put it in your appropriate place  (05.06.23 21:58:34 ~ 21:58:58) 
bir şeylere referans veren şeyler paylaşıyorum genelde. neden böyle yaptığımı bilmiyorum ama gerçek hayatta karşılaştığım bir şey daha önce karşılaştığım bir sanat eseriyle ya da politik bir olayla falan örtüştüğünde bağlantıyı kurup paylaşasım geliyor.

geçenlerde goodbye lenin'de çocuğun annesinin ölmeden önce yemek istediği turşudan almıştım. sonra filmden bir şey paylaştım çok eski bir arkadaşım kurdu bağlantıyı ve hoşuma gitti. :d
  • bohr atom modeli  (05.06.23 22:53:58 ~ 23:10:21) 
WhatsApp'da story paylaşanlar meczup mu, fahişe mi mesela. İyi gözle bakmamak ne demek, biri açıkça yazarsa biz de öğreniriz.
Bilakis, ben Instagram'a iyi gözle bakmıyorum.

  • pro9it9is9  (05.06.23 23:03:39) 
40 yaşının altında olduğum için WhatsApp durumunda bir şey paylaşmıyorum. Instagram'da siyaset, manzara, spor ve (post olarak atmak istemediğim) özünde benim olduğum fotoğraflar.


  • nawar  (06.06.23 01:30:20) 
sosyal medya kullanmıyorum. whatsapp'ta yılda 1 kere motorla gidilen yerin en güzel manzarasını dashboard'la birlikte paylaşırım. geçen haftalarda istisna olarak bir kereye mahsus, dayanamayarak, Neil deGrasse Tyson'ın yeni nesil Game of Thrones dizisinde gölden zincirle ejderha çekme sahnesindeki görsel hakkında attığı tweet ss'ini adam haklı yazarak paylaştım. afdasfaf yok böyle bi fizik çünkü.

whatsapp'ta birincisi diğer mecralar gibi altına bodoslama yorum yapılamıyor. yorum yapmak isteyen dm'den yapmış oluyor. ikincisi şunlar şunlar görsün, yok bu murtazağ amca görmesin, şeklinde seçim yapılabiliyor.

kimsenin whatsapp durumuna da bakmıyorum.
  • onemoremile  (06.06.23 07:59:45) 
akrabalara hava atilacak birsey ise Whatsapp onun disinda birsey paylasmiyorum.
manzara, sarki, yemek instagram

  • durgunfoton  (06.06.23 22:02:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.